Інноваційна освітня платформа «Сходи в Майбутнє» запускає практичний проект і запрошує на безкоштовний курс інтенсиву студентів журфаків. Дедлайн набору учасників – 14 жовтня 2016 року.

Про проект

Школа журналістики та PR – це соціальний проект для студентів-журналістів, що відкриває перед ними нові можливості, це проект для втілення власних ідей і професійного зростання. Його партнери – Інноваційна освітня платформа «Сходи в Майбутнє», державна агенція «Укрінформ», Національний університет ім. Т. Г. Шевченка та Національна спілка журналістів України.

Студенти Школи пройдуть інтенсивний курс, що триватиме півроку. За цей час вони набудуть професійні  навички, створять власні проекти і навчаться робити якісний контент на різних медіа-платформах. Учасників чекають цікаві майстер-класи, авторські майстерні, зустрічі з експертами та відомими журналістами.

Ціль Школи випустити сучасних, патріотичних та соціально відповідальних професіоналів.

Вимоги до учасників

Школа шукає ініціативних, творчих, амбіційних журналістів з активною громадською позицією, готових миттєво реагувати на суспільні виклики, вивчати нове і досягати бажаної цілі.

Умови участі в проекті

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXn0Kqv_NtsyKeNvLoG24PlE-EXeAW7UAuSnWz77xiwX2l3A/viewform

Кількість місць в проекті – 15. Відбір проведе експертна комісія.

Школа журналістики та PR стартує з 17 жовтня. Після її завершення всі учасники отримають сертифікати.