Надзвичайно символічно, що саме напередодні 25-ої річниці Незалежності України стало відомо, що Державна архітектурно-будівельна інспекція України визнала відповідність проекту закінченого будівництвом пускового комплексу гідроагрегату №3 Дністровської ГАЕС та підтвердила готовність його до експлуатації, про що свідчить виданий нею відповідний Сертифікат.

Про це на селекторній нараді повідомив директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Йосипович Субота, щиросердно поздоровивши колектив із визначною подією та черговою перемогою, побажавши персоналу подальших успіхів та наполегливої праці у розвитку та розбудові цього важливого для регіону та всієї країни об’єкта.
У свою чергу, колеги сердечно вітали керівника філії із державною нагородою за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу. На урочистостях з нагоди ювілейного Дня Незалежності мер міста А. І. Болдашев вручив Василю Йосиповичу державну відзнаку Президента України – ювілейну медаль «25 років незалежності України». Дякуючи за таке визнання його праці, директор філії зауважив, що за цією медаллю – великий труд усього колективу, тож це справжня нагорода за сумлінну працю усіх працівників філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС».

Інна Гончар, фахівець зі зв’язків з громадськістю філії
Фото Ігоря Лалака

DSC02961

DSC02962