17 березня в приміщенні міської бібліотеки ім. В. Панченка відбулось вручення поету АНАТОЛІЮ КАРЕТНОМУ диплома лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша та з цієї нагоди відбулась презентація поетичної книжки члена редакційної колегії альманаху «СІВАЧ» з назвою “Лірник”. Привітали лауреата знані письменники та публіцисти; Олександр Косенко, Станіслав Новицький, Петро Мельник, Антоніна Царук.

Анатолій Каретний – відома у Кропивницькому та й в Україні людина – патріот, меценат, ефективний керівник, волонтер і поет. Анатолій Каретний – володар титулу «Великі українці» та Ордена честі. Цієї відзнаки наш земляк-кропивничанин був удостоєний торік за рішенням Президії Асамблеї ділових кіл України як підприємець, чия діяльність спрямована на благо народу й держави.

Анатолій Дмитрович багато років працює в будівельній галузі Кіровоградщини. Він заслужив репутацію мудрого керівника, мецената, волонтера, який допомагає українській армії.

А ще Анатолій Каретний пише вірші. Він автор шести поетичних збірок, які виходили в різні роки. Відкрию таємницю: зараз триває творення наступної, сьомої книги під назвою «Політ яблука».

Редакційна колегія альманаху «Сівач»