Правління Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям та бойовим побратимам з приводу трагічної загибелі в зоні проведення Операції об’єднаних сил військовослужбовця 44-ї артилерійської бригади ВОРОНСЬКОГО МИХАЙЛА МИХАЙЛОВИЧА, 1966 року народження, уродженця с.Добровляни Заліщицького району Тернопільської області.

З 1984 по 1986 роки брав участь у бойових діях в Афганістані, нагороджений медаллю “За бойові заслуги”.
Активний учасник Революції Гідності (8 “афганська” сотня), волонтер. З лютого 2020 року, незважаючи на те, що є інвалідом війни ІІІ групи, підписав контракт та став військовослужбовцем 44-ї артилерійської бригади, яка виконує бойові завдання в зоні проведення ООС.
Прощання та похоронна церемонія відбудеться у неділю 26 липня о 13-й год. в с. Добровляни Заліщицького району Тернопільської області.
ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ, БОЙОВИЙ ПОБРАТИМЕ!

3 коментарі

  1. Елизавета

    37-річний Денис Волочаєв, який ходив із Дмитром Каплуновим у сіру зону під Староласпою, після підриву 1 грудня (30 листопада?) помер не одразу, а під час евакуації. Із ним попрощалися в Києві та поховали вже 3 грудня.

  2. Вячеслав

    Награждён медалью за боевые заслуги. Медалью от благодарного афганского народа и знаком воин-интернационалист

  3. Андрій

    Не земля йому буде пухом, Вічна пам’ять героям.