27 квітня у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського тепло вітали делегацію з Франції, зі старовинного містечка Санс із Бургундії.

Гості – члени гуманітарної асоціації “Січ”, місією якої в Україні є матеріальна підтримка дітей-сиріт, дітей із сімей різних соціальних категорій, які потребують допомоги. Мірою благодійності добровільного об’єднання громадян Франції є така лінія їхньої діяльності, як матеріальне сприяння проведененню лікування і складних хірургічних операцій дітям, які мають фізичні вади. Сьогодні – це сорок дітей, яким добродійники із містечка Санс, можна сказати, – подарували нове життя. Серед них і студентка коледжу. Отож зустріч була насправді щирою і сердечною. Директор коледжу, кандидат педагогічних наук Роман Пахолок гостинно ознайомив гостей із навчальним закладом, подякував за благодійність та подарував спільно з викладачами і студентами концертну програму, яка зачарувала “козаків” з Франції, як українськими, так і французькими музичними мотивами.
Дружній тон зустрічі задавав директор – як господар закладу і як перекладач, адже за фахом він – викладач французької мови та перекладач. Після концерту відбулось спілкування гостей з студентами й викладачами і всі були приємно вражені простотою і шармом гостей.
Дякуємо гуманітарній асоціації “Січ” та керівнику Івану Нечипоренку, єдиному українцю у цьому об’єднанні, за їхню благородну благодійницьку діяльність, йдеться у повідомленні керівництва цього навчального закладу!

DSC_0812(2)

DSC_0817(1)

DSC_0820

DSC_0838

DSC_0839

DSC_0849

DSC_0852

DSC_0867(2)

DSC_0871(1)

DSC_0882(1)

DSC_0893(1)