Хочеться усміхатися – незважаючи на утому! Хочеться зупинитися – усупереч робочим ритмам! Хочеться дихати – заплющивши очі від насолоди! Хочеться обійняти – втішаючись кольоровій палітрі квіткового багатобарв’я!

Ось так дотиком краси вражаєшся, лікуєш якісь найпотаємніші струни душі, збагачуєш зморене напругою єство, додаєш багатства вражень небайдужому серцю і, звичайно ж, примножуєш скарбничку яскравих і направду поцілованих Богом миттєвостей, збережених у чудових фотографіях, особливо з нагоди Дня вишиванки, на яких промовисто мережиться рясне перевесло квіткової феєрії, дбайливо висадженої і доглянутої з любов’ю на території Дністровської ГАЕС. І вся ця незбагненно багата на чарівність у різні пори року краса залюбки ділиться своєю принадною вродою завдяки умілим рукам і чуттєвому серцю однієї людини на філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» – робітника зеленого господарства Галини Володимирівни Пасічник, якій, щоправда, завжди допомагають двірники Володимир Михайлович Молоченко і Михайло Серафимович Тодорашко, а також усіляко надихає на нові барви керівник групи гідроцеху Тетяна Іванівна Грамчук.
Із ранньої весни до пізньої осені ошатна і по-сучасному розпланована і доглянута територія вабить погляд як працівників філії, так і її численних гостей та екскурсантів. Особливо це помітно нині – в обіймах багатющого на свої природні примхи літа: незважаючи на дощі та громи, пекуче сонце і тумани мимоволі милуєшся більш як 20-ма різновидами квітів, а також розмаїттям кущів, котрі надають зовнішньому вигляду Дністровської ГАЕС помітної й особливої краси. А вже про різноманітність, до слова, зелен-дива у будівлі інженерно-побутового корпусу годі й що казати!
Тож, скориставшись натхненням і обіймами літепла, а ще – прохолодним шепотом фонтанів, зібрала я квітковий букет Дністровської ГАЕС для усіх, хто вміє бачити і відчувати красу у кожній миті!

Інна ГОНЧАР