Ще 7 травня у м. Київ відбувся Міжнародний конкурс молодих виконавців на духових інструментах «Музика і мистецтво ХХІ століття» (організатор – Міжнародне об’єднання «Мистецтво і освіта ХХІ століття»), у якому взяв участь учень 4 класу Бережанської державної школи мистецтв Любомир Глова.

Талановитого юнака, учня 5 класу Божиківської школи, до конкурсу готували завідуючий відділом духових інструментів, старший викладач школи мистецтв Тарас Видойник і концертмейстер Лідія Зембович, які разом із батьками підтримували юного флейтиста на конкурсі в столиці України. Хлопець не підвів – у своїй категорії «Солісти-інструменталісти» одержав диплом лауреата ІІ ст., чудово виконавши дві композиції на флейті: «Сісіліану» Бертолані й «Фантазію» (на українські народні теми) М.Лисенка. До того ж одержав запрошення на конкурс молодих виконавців на духових інструментах, що проходитиме в Фінляндії у рамках Міжнародного форуму «Музичне мистецтво і педагогіка».
Варто зазначити, що в Міжнародному конкурсі молодих виконавців на духових інструментах «Музика і мистецтво 21 століття» брало участь до ста учасників із різних країн світу, тож здобутком юного флейтиста Любомира Глови можуть пишатися як батьки, школа й наставники, так і вся Бережанщина та Україна.

Тетяна Бідзіля.

.

20170507_115551

20170507_115815

диплом Люб.Глова