У червні в ефірі анімаційного, розважально-пізнавального телеканалу ПЛЮСПЛЮС стартують одразу дві прем’єри популярних зарубіжних мультфільмів із якісним українським дубляжем ‒ серіал однієї з кращих анімаційних студій Disney «Міккі та круті перегони» та американський телесеріал «Барбі. Пригоди у будинку мрії», знятий компанією Mattel Television. Також в ефірі покажуть нові серії культового серіалу «Бейблейд: Вибух. Турбо».

«ПЛЮСПЛЮС розпочинає літні канікули яскраво. Серіальні новинки червня традиційно продемонструють відмінну анімацію, що у розважальній формі транслюватиме дітям важливість базових життєвих цінностей, які вже з дитинства потрібно усвідомлювати юному глядачеві», – наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Прем’єра мультсеріалу «Міккі та круті перегони» відбудеться 10 червня, серії виходитимуть щодня о 19:15. Нове захоплення головних героїв – перегони – підготує для них безліч неймовірних пригод. Демонструючи силу дружби, взаємодопомоги та важливість бути добрими і уважними, головні герої візьмуть участь у швидкісних заїздах на власних болідах по всій земній кулі та разом із глядачами познайомляться із історією та культурою різних країн.

Також 10 червня стартує новий анімаційний серіал «Барбі. Пригоди у будинку мрії», який покаже пригоди Барбі та її трьох сестер під час спільного проживання в будинку батьків. Воно ж і стане причиною комічних й відповідальних ситуацій, що навчать глядачів йти до своєї мети, не боятись мріяти та, незважаючи на жодні конфлікти, які можуть трапитися на їх шляху, завжди підтримувати власних друзів. Графік виходу серій: щодня о 15:30.

Показ нових епізодів японського мультфільму «Бейблейд: Вибух. Турбо» розпочнеться 11 червня. Серії виходитимуть з понеділка по п’ятницю о 21:50. Історія стане продовженням саги про школярів-блейдерів, що в грі змагаються за першість, а й у реальному житті ‒ за серце обраної дівчини.

.

Beyblade Burst Turbo

Mickey

PLUSPLUS