Терористи невизнаної “ДНР” продовжують розкрадати і розвалювати окупований Донбас, у результаті великі заводи перестають функціонувати, а місцеві жителі залишаються без роботи.

На порядки окупаційної влади люди скаржаться у соцмережах. Скріншотом такого повідомлення поділився у Twitter журналіст Денис Казанський.

“Ще мінус один завод у Донецьку. Будні “русского міра”, – прокоментував він.

Жителі "ДНР" запанікували через порядки окупантів

Жителі “ДНР” запанікували через порядки окупантівnarodna-pravda.ua

Зокрема, цього разу в “ДНР” вирішили законсервувати Донецький завод високовольтних опор (ДЗВО). Підприємство нібито перестане працювати з 24-го грудня.

“А що ж тут не припинить свого існування? Все! Розграбовано і вивезено мерзотниками кураторами все в ЕРЕФ”, – обурюються у місцевих соцмережах.

Як ідеться в повідомленні, працівників збираються звільнити, але відповідної роботи за фахом окупаційна влада їм не надасть.

“Всіх робітників звільняють, люди і їхні сім’ї залишаються без засобів на існування. Альтернативної роботи для трудівників у “ДНР” немає. Люди будуть змушені шукати роботу за межами “республіки”, – йдеться у повідомленні.

Скріншот

Зазначається, що ДЗВО – це один із великих заводів із виготовлення металевих конструкцій і опор високовольтних ліній, які експлуатуються у 35-ти країнах близького і далекого зарубіжжя, зокрема, в Європі, Африки, Азії, Америці.

Водночас підписники Казанського в коментарях до посту підкреслили, нібито раніше сепаратисти самі підтверджували, що металургійні заводи на ОРДЛО ледве функціонують “для галочки”.

Скріншот

twitter.com/den_kazansky

Скріншот

twitter.com/den_kazansky

Скріншот

twitter.com/den_kazansky

Скріншот

twitter.com/den_kazansky

Денис Казанський@den_kazansky

Еще минус один завод в Донецке. Будни русского мира

Посмотреть изображение в Твиттере

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше жителі ОРДЛО поскаржилися у соцмережах, що на деяких підприємствах в окупованому Алчевську працівникам упродовж декількох місяців не видають зарплат. А замість зароблених грошей пропонують оформляти кредити, до того ж під високі ставки.