У багатьох частинах і підрозділах “народної міліції” склалася нездорова морально-психологічна атмосфера – це пов’язано з встановленням фактів зловживання службовим становищем кількох посадових осіб

Бойовики принижують мешканців Донбасу перевірками документів і залякують “НАТОвськими найманцями, які прибули, щоб вбивати українців”.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляється у зведенні “Інформаційного опору”.
За інформацією українських військових, місцеві пропагандистські канали залякують жителів Донбасу розповідями про “НАТОвський найманців у війні української влади проти свого народу”.
У мережі активно розганяють повідомлення щодо британського спецназу та фахівців бундесверу, які передають свій досвід щодо спалюванню посівів, обстрілу мирних поселень і руйнування інфраструктури.
Крім того, на фоні цих повідомлень, окупаційна адміністрація участила проведення фільтраційно-загороджувальних заходів у Горлівці. У місті і його околицях ретельно перевіряють документи і транспортні засоби, проводять особисті обшуки, в тому числі мобільних пристроїв.
Одночасно з цим, додали в групі, начебто триває акція «Звернення до керівництва Української держави» – активісти, пропонують всім бажаючим підписати петицію на заздалегідь віддрукованих бланках або «зареєструватися» на спеціальному сайті «Вибір Донбасу» з вимогами: зняти з окупованих районів економічну\транспортну блокаду, виплатити пенсії і допомоги, визнати вибір Донбасу (особливий – російський – статус).