Ментальне здоров’я нерозривно пов’язане зі здоров’ям фізичним. І бібліотеки для дітей та юнацтва за допомогою книг, читання, інформації сприяють тому, щоб підростаюче покоління, яке відбудовуватиме незалежну мирну Україну, було гармонійно розвинуте.

15 серпня генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко та перший заступник голови ГО «Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України» Микола Даневич підписали важливий документ – меморандум про взаємовигідну й ефективну співпрацю. Пан Микола подарував бібліотеці копію диплома Національного реєстру рекордів України про те, що «ФСТ «Динамо» України» є найстарішим за датою реєстрації фізкультурно-спортивним товариством, та пам’ятну поштову марку, випущену до 100-річного ювілею товариства.

Присутні відмітили, що девіз «ФСТ «Динамо» України» «Сила в русі та єдності» якнайкраще ілюструє майбутню співпрацю між товариством та головною книгозбірнею країни для дітей. Віднині сторони-підписанти діятимуть спільно в організації корисних спортивно-просвітницьких заходів, спрямованих на розвиток взаємодії і співробітництва, здійснюватимуть інформаційну підтримку ініціатив з обох боків, докладатимуть спільних зусиль для появи нових друкованих та електронних видань, присвячених спортивним досягненням українців.

На підписанні меморандуму був присутній голова  ГО «Сучасне об’єднання кінематографістів» Володимир Авраменко, який і посприяв започаткуванню співпраці.

Завдяки співпраці в рамках меморандуму бібліотека та ГО «ФСТ «Динамо» України» зможуть допомогти дітям та юнацтву реалізувати свої найсміливіші прагнення у підкоренні спортивних вершин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.