У другому сезоні «Сильної Долі» Суспільне покаже дванадцять концертів-автопортретів за участі Ніни Матвієнко, Тараса Чубая, Христини Соловій, Alyosha, Каті Чілі, гуртів «Без Обмежень», «Піккардійська Терція», «Kozak System», «СКАЙ», «Yurcash» та «Hudaki Village Band.

Однією з головних подій другого сезону «Сильної Долі», що стартує в ефірі каналу UA: ПЕРШИЙ у січні, стане подвійний випуск за участі Народної Артистки України Ніни Матвієнко. Легендарна співачка знялася у двох епізодах програми, в яких виконала твори, що до цього часу не знімалися на телебаченні.

«Творчості Ніни Матвієнко ми присвятимо дві передачі поспіль. Артистка до них підготувала дві унікальні програми, що жодного разу не демонструвалися на українському телебаченні. Це пісні із циклу «Українське бароко» та акапельний репертуар Ніни Митрофанівни, що вона виконала сольно та в тандемі з добре знаним фольклорним ансамблем «Божичі». Взагалі, другий сезон програми «Сильна Доля» буде багатим на музичні події, бо відбудеться кілька ексклюзивних прем’єр нових концертних програм», – розповідає керівник програми «Сильна Доля», музичний продюсер розважального напряму Суспільного Олександр Стасов.

 «У другому сезоні ми зробили більший акцент на творчості легендарних українських артистів, але для широкої аудиторії відбудеться кілька знайомств із виконавцями, що добре відомі та авторитетні у вузькому колі фахівців. Це музичний арт Каті Чілі і фольк гурту «Hudaki Village Band», які існують двадцять років і більше популярні у Європі, чим в Україні. Ми ставимо собі за мету представляти у проекті широку жанрову палітру сучасної української музики, і поки нам це вдається. Створюємо галерею українських культурних героїв — самобутніх артистів, які прославилися завдяки таланту й майстерності. «Сильна доля» розкриває артиста через його працю, поразки й досягнення. Головний меседж програми — за успіхом стоїть невпинна праця, насамперед над собою. «Сильна доля» — це історії, які мають надихати займатися улюбленою справою тут і зараз, незважаючи ні на що», – розповідає Олександр Стасов.

Першим епізодом другого сезону «Сильної Долі», що вийде в ефір 9 січня о 16:55, стане програма за участі фольк-рок-групи «Kozak System».

Нагадаємо, прем’єра першого сезону програми «Сильна Доля» відбулася в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ 1 червня 2018 року. У сезоні було знято дев’ять епізодів за участі популярних українських музикантів: «Антитіла», Марія Бурмака, «ДахаБраха», Арсен Мірзоян, «Друга Ріка», «ManSound», Оксана Муха, «Dakh Daughters» та «O.Torvald».

Радіоверсія програми «Сильна Доля» виходить в ефірі радіо Промінь.