Степан Барна, голова ОДА,  взяв участь в урочистому богослужінні з нагоди храмового празника у Катедральному соборі Верховних Апостолів Петра і Павла у Чорткові.  Після Божественної Літургії очільник краю привітав жителів з Днем міста і храмовим святом та вручив нагороди.

За вагомий внесок у розвиток духовності, утвердження принципів християнської моралі в українському суспільстві, відданість капеланському служінню відзнакою «За службу Україні» нагородили священиків Бучацької єпархії: о. Ігоря Федоришина, о. Романа Гладія та о.  Ігоря Джиджору.
За вагомий внесок у розвиток духовності, допомогу українському війську, активну волонтерську діяльність подякою обласної державної адміністрації нагородили парафію Катедрального собору Верховних Апостолів Петра і Павла Бучацької єпархії УГКЦ (м. Чортків).
«Дякую нашим капеланам, які служать у зоні проведення АТО і тримають у руках духовну зброю – хрест, молитовник і Біблію. Дякую за молитви,  за віддане служіння, за те, що несете Слово Боже нашим бійцям. Особливо хочу висловити подяку священикам з Бучацької єпархії, які неодноразово відвідували наших захисників, духовно підтримували їх. А також парафіянам, які продовжують допомагати нашому війську!», – наголосив Степан Барна.

image1

image2

image3