Прийшло в електронному вигляді до читачів чергове число щомісячника «Бористен» та його релігійного додатку «Наша Церква».

Як завжди у прихильників журналу є  можливість ознайомитися з дописами різними за тематикою  та географією. Так, шеф-редактор журналу Фідель Сухоніс друкує нарис «Будувати бізнес перемоги» про свідомого українського бізнесмена з Дніпра Сергія Климова.

Політичний оглядач з Канади українського походження Лада Рослицька виступає з аналітичною статтею про необхідність покарати московських пропагандистів як паліїв війни в Україні.

Віра Боднарук, голова Фундації імені Багряного (США), вміщує допис «Великодні привітання та подяка від просвітян України».

Низка матеріалів присвячена співпраці редакції з Придніпровська державна академія будівництва та архітектури (ПДАБА) у справі національно-патріотичного  виховання молоді.

Цікаву розповідь про долю багаторічної приятельки журналу – пані Світанни Черепахи-Свириденко з Америки під назвою «Звідки єдність та віра в перемогу» вміщує Фідель Сухоніс.

«І світло світить у темряві» – так назвав свою рецензію польський професор Богуслав Сліверський  про книгу українських авторів, надруковану у Польщі польською мовою і яка розповідає про перебіг російсько-української війни.

Читати часопис пропонуємо тут –

https://www.borysten.com.ua/images/arhive/borysten07377.pdf

Гарного читання!

Пресслужба ДОО НСПУ