Майже 4 млн. пенсіонерів в країні отримують пенсії через Укрпошту, причини прості: надійність поштового оператора, якому можна довірити свої кошти; зручність доставки грошей листоношею прямо додому (для людей похилого віку – це важливо); найбільша мережа відділень в країні – офісів пошти наразі більше, ніж офісів усіх банків, разом взятих.

Проте, за бажання, через Укрпошту можна також отримувати монетизовану субсидію,  сплачувати комунальні послуги, рахунки за телефонний зв’язок/телебачення/інтернет, дитячий садочок чи школу, будь-які інші регулярні платежі. Адже комісія за платежі, порівняно з банками, – одна з найнижчих на ринку. Це особливо актуально в опалювальний період, коли бюджетне навантаження по платіжках зростає.

Графік роботи поштових відділень (які працюють без перерв, часто – до 19-ї год.) дозволяє відвідувати їх у зручний для себе час, а велика  кількість,  у тому числі у сільській місцевості, – не витрачати додатковий час та гроші для того, щоб до них  дістатися.

Якщо бажаєте не переплачувати на комісії, отримувати кошти «на руки» без відкриття банківського рахунку, не витрачати час на пошуки банкомату, – у найближчому відділенні Укрпошти нададуть необхідні вам фінансові послуги.

Віталій Савків,

начальник Центрального відділення поштового звязку Чортків-1
Тернопільської дирекції АТ «Укрпошта»