Меморіальний комплекс воїнам-«афганцям у Чорткові, що височіє при в’їзді в місто на вул. Копичинецькій, вже потребував оновлення. Однак на його опорядження та реставраційні роботи знадобились чималі кошти.

Проспонсорувати таку добру справу охоче взявся Господар з великої літери – депутат Тернопільської обласної ради, директор ПАП «Дзвін» Василь Градовий: його даток склав 10 тис. грн. Все це відбулось наперододні найвеличнішого християнського свята – Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа, коли душі відкриваються назустріч добру та милосердю. Спільнота колишніх воїнів-«афганців» переконана, що ці зусилля будуть не тільки поціновані громадою і служитимуть за приклад для інших, а й що Воскреслий Спаситель та Матінка Божа й надалі огортатимуть нашого благодійника добром і милосердям, винагороджуватимуть його міцним здоров’ям та довголіттям і примножуватимуть його сили, спрямовані на зміцнення економіки молодої держави Україна, благополуччя її громадян.
Принагідно складаємо вдячність за сприяння в реставрації ще одному депутатові обласної ради – директору Чортківського державного медичного коледжу Любомиру Білику та командиру військової частини Анатолію Вівсяному.

Михайло Заблоцький,
голова районної Спілки воїнів-«афганців»