За сприяння та підтримки Чортківської міської ради сьогодні і завтра, 25 та 26 червня, у міському парку культури та відпочинку ім. І. Франка відбудуться святкові заходи до Дня молоді.

Сьогодні, зокрема, День молоді Чортків святкуватиме у парку культури і відпочинку з танцювальним клубом «Флекс». Це чародійство – грандіозна концерт-акція під керівництвом Аліни Легкої «Шанс на майбутнє» розпочнеться о 17-ій годині.
В програмі святкувань: показові виступи «Флексиків», море позитиву від гурту «СOVER JAM». Зірковими гостями свята будуть – суперфіналісти проектів «Танцюють всі», «Україна має талант», «Маленькі гіганти», «Х- фактор» та «Голос країни».
Ведучі заходу: Олег Кензов та Еліна Антонова. Серед іменитих гостей чортківці побачать: Романа Сасанчина, Валерію Плахіну, Вікторію Смитанюк, Гамбіта, гурт Кавер Джем.
Похвально, що вилучені кошти, – так обіцяють організатори, – підуть на підтримку онкохворих дітей.
Завтра на «Співочому полі» теж у парку культури і відпочинку» ім. Івана Франка о 16-ій годині концерт відбуватимется за сприяння Чортківської міської ради.
Нам залишається лише «тримати кулаки», щоб таку насичену програму Дня молоді не затуркували чортківські чи заїжджі драбні і подякувати міській владі за організацію, креатив і модерне віяння.

13507018_1714485058811877_7691814162464361874_n