13-14 серпня Чортківський замок стане незабаром порталом для подорожі в часі. Цьогорічний фестиваль «Гольський FEST»  триватиме два дні, упродовж яких можна буде торкнутися глибин історії, а потім перенестися у драйвове сьогодення. Ці контрастні атмосфери вдало поєднає в собі концепція фестивалю “між ВЧОРА і ЗАВТРА”.

Перший день фестивалю обіцяє історичний контекст – замкові розваги, кінні прогулянки, конкурс лісорубів, автентичну кухню, майстер-класи від народних майстрів та умільців. Відповідно приправить настрій і автентична кухня, а для гурманів – пекельно гостра кухня пана Гольського.
Прийматиме гостей у замку пан Гольський, та ще й не сам, а з чарівною пані Гольською та їхнім почтом. Свій візит до власника замку можна буде засвідчити грамотою із печаттю.
Обидва дні фестивалю прикрасить концерт за участі відомих гостей: Сашко Положинький з проектом Був’є, “Тінь сонця”, “Перкалаба”, найчарівніша усмішка “Голосу країни” Христина Олексин та переможець цього проекту Ігор Грохоцький… Драйву по-карпатськи і по-галицьки додадуть «Петровичі» і «Медовий полин». Це – далеко не всі музичні сюрпризи.
Вулична музика, танці, театральні дійства, кінні прогулянки – Чортків перенесеться у своє історичне минуле. Музично підтримають цей екскурс виконавці, які подарують етнічну, фольклорну, а водночас сповнену української енергетики, музику. Разом з тим, на гостей свята очікує автентичний театр, показові виступи та двобої справжніх лицарів та козаків.
До переходу з минулого в сучасне крізь видовищне шоу вогню запросить літературний нічний нон-стоп за участі відомих літераторів.
Другий день належатиме динамічній сучасності. Ранкові туристичні мандрівки, екскурсії та флешмоби не дадуть учасникам нудьгувати, а музична програма другого дня подивує розмаїтістю і емоціями!
В рамках фесту також пройдуть презентації книг, фотовиставки, експозиції картин відомого художника Мирослава Ясінського. Діятиме книгарня просто неба.
Біля замку розкинеться містечко дитячих розваг і атракціонів.
Уже кортить на фестиваль? Тоді збирайтеся!
======================
Палаткове містечко діятиме з 12 до 15 серпня.
Вартість квитка на обидва дні не перевищить 170 грн. Організатори обіцяють ще й акційні квиточки.

Більше інформації про квитки, учасників фестивалю та програму – на сайтіgolskiy.com та в офіційних спільнотах у соцмережах: https://www.facebook.com/groups/golskiyfest/https://vk.com/golskiyfest

TeNews

13876413_1052544588116556_8255651202423998702_n