Читання поетів Тернопільщини, учасників акції «ТПП – тернопільська поезія померла» (Тернопіль). Книгарня “Є” запрошує на читання поетів Тернопільщини, учасників акції «ТПП – тернопільська поезія померла». Захід відбудеться 6 вересня. Початок – о 18.00.

У серпні Тернопіль сколихнув поетичний спам, розповсюджений невідомими – уривки з віршів молодих тернопільських поетів на багатьох стовпах, рекламних білбордах та сіті-лайтах. Межею «зверхності» стало розміщення біля тернопільського ставу «Скелету тернопільської поезії» – металевої конструкції, завішаної листівками та плакатами з віршами.
«Частина з віршів були взяті з давно закритого сайту давно закритої Літературної Студії 87. Більшість з авторів більше не пише. Частина листків порожні. Ці вірші ніким не написані. Частина порожніх листків підписані автором. Ці тексти вони не створили.
Якщо ви дотичні або були дотичними до тернопільської поезії — швидше за все один з листів ваш. Ви там будете висіти, поки не зірвуть. Якщо вас там немає — можливо, ви мали бути на одному з порожніх листів.
Якщо вам сподобався якийсь текст з цього скелету, розкажіть про нього, будь ласка. Вони ж бо усі прекрасні. Вони заслуговують не бути забутими» – йдеться у зверненні.
6 вересня о 18:00 в тернопільській книгарні «Є» відбудеться ще один мистецьких переформенс від учасників акції.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль
вул. Валова, 5-9.
Вхід вільний
Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень»

 

14102650_1486105661415089_6564521733405435564_n