«Випускники-гімназисти нащедрували на автівку для військових майже 23 тис. грн!» Яскраві фото- й відеоновина про щедрувальників-маланкувальників 11-А класу Новодністровської гімназії умить розлетілось Інтернет просторами, а колективу Дністровської ГАЕС було удвічі приємніше, адже ініціативу дітей радо підтримала і взяла під своє творче крило талановита мама-фотомайстер, фахівець адміністративно-господарського сектору Юлія Худиківська!

Як керівник цього фольклорного гурту і режисер та автор сценарію водночас, Юлія Вікторівна енергетично легко втілила усі задуми, запаливши творчі іскринки юних артистів, якими зокрема стали й чимало дітей гідроенергетиків. Прикметно, що дебют мимоволі відбувся у харків’ян, котрі вимушено тепер мешкають у місті енергетиків і працюють на ГАЕС. Вітаючи спочатку батьків та вчителів, щедрувальники почали отримувати все більше запрошень, тож вітання наступного дня відбулися і в міській раді, і у колег на Дністровській ГЕС, і в магазинах та інших підприємствах.

Хвилювання, емоції, вдячність глядачів та господарів, мотивація, радість яскравого втілення задуманого – все це додало неабиякої віри у особливу силу народних традицій.

А зароблені кошти було передано у підрозділ батька учениці, працівника ГЕС-1, котрий наразі боронить нашу Батьківщину на Бахмутському напрямку.
Ось так кожен на своєму місці з любов’ю до своєї землі наближає найочікуванішу мить – Перемоги українського народу!

Пресслужба Дністровської ГАЕС