У неділю, 26 лютого, у приміщенні актової зали Чортківського фахового гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського народний аматорський хоровий колектив «ВІДГОМІН» Білобожницького Будинку культури, під керівництвом хормейстера Василя ГРАДОВОГО, керівника оркестрової групи Василя МАНДЗІЯ та керівниці вокальних ансамблів Наталії МАЙХРУК, виступив з подячним концертом «ЗІГРІЙ СВОЇМ СЕРЦЕМ СОЛДАТА» перед військовими ЗСУ.

Урочистий концерт розпочався з благословення всечесних отців Михайла ЛЕВКОВИЧА (ПЦУ) та Андрія ЛЕМЧУКА (УГКЦ).
Надзвичайною відповідальністю було виступати перед залом, сповненим палаючих очей, вірних сердець, цвітом української нації, її найкращими представниками, які з невимовною теплотою та захопленням сприйняли подячний візит нашої громади!
На заході був присутній Білобожницький сільський голова Віктор ШЕПЕТА, начальниця гуманітарного відділу Чортківської РВА Галина ЧАЙКІВСЬКА, командир військової частини А1915 Микола САНДУЛ та директор Чортківського фахового гуманітарно-педагогічного коледжу Роман ПАХОЛОК.
Особисто сільським головою Віктором ШЕПЕТОЮ було вручено подяку командиру Миколі САНДУЛУ за віддану службу українському народові; подяку за сприяння розвитку культури нашої громади і допомогу в організації даного заходу директору Роману ПАХОЛКУ, а також подяку за вагомий особистий внесок у розвиток культури та активну участь у мистецькому житті нашої громади корифею хору «ВІДГОМІН», викладачу Чортківського фахового гуманітарно-педагогічного коледжу Ігорю АНДРІЇШИНУ.
Зі свого боку, командиром Миколою САНДУЛОМ було висловлено щирі слова вітання сільському голові Віктору ШЕПЕТІ з нагоди Дня народження, а також вручено подяку за підтримку бойового духу хоровому колективу «ВІДГОМІН».
Дякуємо нашим Збройним Силам за їхню неспинну боротьбу, щоденний подвиг, стійкість і незламність на захисті народу України! Всіма силами духовно та матеріально підтримуємо Вас, Герої!
Дякуємо хоровому колективу «ВІДГОМІН» за культурне і духовне збагачення та піднесення бойового духу наших воїнів! Також дякуємо директору коледжу Роману ПАХОЛКУ і кожному, хто долучився до проведення цього подячного заходу!
РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!
СЛАВА УКРАЇНІ!
333570461