Більше ста синьо-жовтих прапорів прикрашали 1 листопада площу Ринок у Бережанах. Всеукраїнську акцію – так звану Велику Ходу в честь Героїв Майдану і Героїв АТО організувала учасниця Майдану й АТО Катерина Валевська.

Патріотичні знамена з автографами українських патріотів, майданівців, бійців АТО – війни з московськими терористами активістка демонструвала в різних областях України, навіть на горі Говерлі. Частину прапорів Катерина Валевська (родом із Миколаївщини) подарувала деяким музеям Галичини.
Чимало бережанців та гостей міста познайомилося з цією небайдужою неординарною жінкою, котра щиро вболіває за долю нашої країни, її хоробрих воїнів. Дорослі та діти, серед яких і майданівці та атовці, з великою цікавістю оглядали знамена з різних куточків України, залюбки фотографувались на їх фоні, а на одному з прапорів залишали автографи з побажаннями.
Попереду в пані Катерини ще багато подібних поїздок. А з Бережан вона повезе два нових оригінальних прапори від міськради й Бережанської міської громадської організації «Рідне місто» – із написом «Бережани» з автографами мешканців нашого краю та в честь Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка.
Шанувати Героїв, борців за незалежність і територіальну цілісність України – свята справа!

Тетяна Бідзіля.

dscn9827

dscn9828

dscn9837

dscn9841