Особливою прикрасою цьогорічних урочистостей з нагоди Дня енергетика на Дністровській ГАЕС стало традиційне мереживо талантів переможців фестивалю «Пісенний струм», яких запросив профспілковий комітет філії.

Тож після церемонії нагородження енергетики залюбки поринули у хвилюючу і яскраву, неповторну і щиру, відверту і осяйну енергетику дитячих зоряних обдарувань. Такі різні й водночас тремтливо-чарівні, наші юні вокалісти зуміли подарувати колективу філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» феєрію емоцій! До привітних усмішок усіх запросила володарка Гран-прі 19-ого фестивалю «Пісенний струм», чарівна зірочка, вихованка викладача Л. С. Півторак Вікторія Маковій. І хоч це була вже обідня пора, добрим ранком порадував присутніх й Україну володар ІІ місця Денис Андрущак – керівник Наталя Власюк. Шквал емоцій викликав неймовірно харизматичний Тото Кутуньйо зі знаменитим хітом «Лашате мі кантаре» – володар ІІІ місця Євген Матвєєв, вихованець приватної студії «Намисто голосів» Тетяни Данилюк. Променями любові зігріла святкову днину володарка І місця Анастасія Чабан, яка майстерно втілила усі настанови свого керівника, мами Алли Чабан. Щиро завдячували енергетики долі в тому, що мають щастя жити у мирному регіоні, – разом із вихованкою Наталії Власюк, володаркою ІІІ місця фестивалю «Пісенний струм–2017» Анастасією Ісмаїловою. І вже в унісон з цим музичним зізнанням пролунало не менш хвилююче (зокрема і для мене як автора українського варіанту тексту) від володарки І місця Ірини Понєтайкіної – учасниці приватної студії «Намисто голосів» Тетяни Данилюк. Дивовижно тремтливі враження і спогади про батьківське тепло і долю подарували напрочуд ніжні й задушевно-ліричні володарки І місця сестрички Олександра і Анастасія Чабан, талановиті учениці талановитої матусі Алли Чабан. Ну а насамкінець енергетичну святкову атмосферу збагатив запальний майстер іспанської самби із приватної студії «Намисто голосів» Тетяни Данилюк Юліан Беженар.
У відповідь працівники філії дарували не лише щирі оплески й вигуки «Браво!», а й навіть чи не всі свої квіти! А голова профспілкового комітету Дністровської ГАЕС Людмила Маниляк оголосила спільне рішення журі конкурсу та енергетиків: Юліан та Катруся Барабаш стали володарями «Призу глядацьких симпатій!» і отримали запрошення на Гала-концерт. Крім того, всі сердечно подякували Ігорю Федоровичу Чабану, який професійно забезпечив виступи наших юних гостей. А ще – і діти, і керівники отримали подарунки від Дністровської ГАЕС, які їм вручили директор Василь Субота, заступник із загальних питань Василь Дейнеко та голова профспілки Людмила Маниляк.
Тож традиційне фото на згадку ще довго зігріватиме усіх приємними спогадами про енергетично-пісенне стрічання.

Інна ГОНЧАР, фахівець зі зв’язків з громадськістю Дністровської ГАЕС

IMG_1394

IMG_1405

IMG_1418

IMG_1428

IMG_1436

IMG_1452

IMG_1463

IMG_1468

IMG_1474

IMG_1478