Журнал «Золота Пектораль» №3-4 (35-36) за 2016 рік публікує

АКТУАЛЬНЕ ІНТЕРВ’Ю з Олександром Астаф’євим, ПРОЗУ Мирослава Дочинця, Геннадія Щипківського, Ольги Яворської, Петра Маліша, Алли Рогашко, Іванни Стеф’юк, Олеся Волі, ПОЕЗІЮ Маріанни Кіяновської, Олександра Астаф’єва, Ганни Осадко, Василя Шкургана, Ніки Новікової, Світлани Бреславської, Тараса Девдюка, Надії Гаврилюк, Христини Букатчук, Василя Місевича. У рубриці ДЕБЮТ – проза Ксенії Циганчук, поезія Оксани Лихогляд і Діани Дубрової. В ГОСТЯХ У “ПЕКТОРАЛІ” – Микола Славинський. У рубриці З ПЕРЕКЛАДІВ – Петя Дубарова. ЕСЕЇСТИКУ презентують Дмитро Дроздовский, Ігор Ольшевський, Олександр Горобець.  СПАДЩИНА – Карл Еміль Францоз.  У КРИТИЦІ – Євген Баран, Ігор Павлюк, Андрій Грущак. Рубрика МИСТЕЦТВО містить розповідь про художника Богдана Ткачика. КРАЄЗНАВСТВО – Влад Наслунга.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b8-3

Примітки.
1. Засновником і видавцем журналу “Золота ПЕКТОРАЛЬ” є літературне об’єднання (громадська організація) “Пектораль”, однойменного видавництва – ТОВ «Золота Пектораль». Фінансується журнал виключно за кошти головного редактора і його приятелів-підприємців. Місцева влада чи НСПУ ніколи на видання журналу не потратили жодної копійки.
Нещодавно, 2 грудня 2016 року, Держкомтелерадіо, розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Золота Пектораль», повідомляє, що «відповідно до статті 14 Закону України «Про видавничу справу» прийнято рішення про внесення ТОВ «Золота Пектораль» до Державного реєстру видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції та видачу відповідного свідоцтва…». Про презентації, прес-конференції видання і видавництва «Золота Пектораль» у Чорткові, Тернополі, Львові, Луцьку, Києві наприкінці січня 2017-го року читайте незабаром в окремій публікації на веб-сайті журналу zolotapektoral.te.ua.
2. Авторські примірники будуть надсилатися редакцією після новорічних і різдвяних свят.
3. Телефони, електронна пошта головного редактора є на веб-сайті журналу “Золота Пектораль”. Звертайтеся!!!