19 серпня в стінах легендарного Будинку Архітекторів у місті Дніпро відбувся музично-поетична програма від творчого об’єднання «Хвиля», авторами якого є членкиня НСПУ поетка Сніжана Біла, Євген Лесін та талановитий, віртуозний музикант, автор і виконавець пісень Нік Корнері.

На початку заходу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять українського актора театру та кіно Олексія Хільського родом з Камʼянського Дніпропетровської області, відомого за ролями в серіалах «Лікар Ковальчук», «Нюхач»; військового, звістка про смерть якого сколихнула не тільки Дніпро… як і страшна новина про влучення російської ракети у драматичний театр 19 серпня у Чернігові…

Вічна пам’ять Герою України та всім полеглим українцям, життя яких забрала ця страшна війна! 

Поетичний концерт, присвячений найдовшій подорожі в житті кожної людини, спонукав глядачів згадати і відчути свої перші кроки, свої перші труднощі, маленькі та великі перемоги, можливі поразки, особисті метаморфози. Програма уособлювала місцями стрімку течію, затишшя, а потім знову неймовірний вир емоцій, умиротворення.

Кожен вірш – це окрема історія про те, якою ми уявляємо дорогу, коли ще не йдемо, якою складною вона може здаватися…

«Уяви собі дорогу: довга, плутана, важка.

Йде до обрію самого і за обрієм зника»

Євген Лесін

Але коли ти робиш хоча б кілька кроків – ти розумієш, що не такі вони і важкі. Дорогу ти можеш долати самотужки, а можеш з кимось, а можеш вступереч комусь, але головне йти, часом інколи зупинятися, затамовувати подих і насолоджуватися дивом під назвою ЖИТТЯ! Життя – це найбільша цінність і найдовша подорож!

«А ти затамовуй подих – оцей особливий рух,

прямуєш собі в нікуди й вихоплюєш скільки див!»

Сніжана Біла

Під час заходу всі кошти від продажу квитків були відправлені на потреби ІІІ-ї штурмової бригади.

Пресслужба ДОО НСПУ