Річницю з дня свого заснування Корпорація відзначила по-особливому: на футбольному полі.

На родинному святі – і дорослі, і діти. Всі чимось зайняті. Малеча бавилась у розважальних зонах. А от дорослі тим часом спостерігали за великою грою.
Родзинкою 26-ї річниці Корпорації «Юрія-Фарм» стала футбольна гра. Позмагатися за кубок учасники приїхали з різних регіонів України. Групу «А» представили футболісти з Черкаського виробництва «Отамани», гравці із Західного РТП та команда «Північні вовки» з Північного РТП. Групу «Б» – Дніпровське РТП, київський «Блокбастер» і хлопці з «Великого серця» (Південне РТП).
Команди вийшли на поле. Перед стартом їх та всіх працівників привітав директор Департаменту Управління Персоналом Ігор Найда. Він побажав хлопцям гарної гри і відкрив турнір.
Гра розпочалася. Футболісти наввипередки бігали, пасували м’яч. Здавалося, що гаряче не від сонця, а градусу, який підіймали гравці. Кожну команду підтримували вболівальники. Не пасли задніх і глядачі. Вони мали особливе завдання: визначити найкращу збірну вболівальників. Аби проголосувати за фаворитів, їм необхідно було віддати свій голос – спеціальний жетон у вигляді футбольного м’яча, який вони отримали під час реєстрації на турнір. Глядачі також взяли участь у конкурсі найкреативнішого фото з футболу в Інстаграмі. Правила достатньо прості: любителі поселфитись чи сфотографуватись повинні були зробити фото, розмістити його у своєму профілі та додати хештег #26. Автори, що отримали найбільшу кількість лайків отримали орендовані футболки з рюкзаками.
«Свято вдалося не на сто, а всі двісті відсотків, — ділиться емоціями працівниця корпорації Наталія Селіверстова. — Дуже класно, що День народження «Юрія-Фарм» відзначаємо у такому форматі. Подивіться, всі співробітники задіяні. Всі – активні. Молодці й майстри аква-гриму. Вони так розмалювали наші обличчя, що відчуваємо себе справжніми фанатами футболу».
Доки гра триває на великому полі, ті, хто прийшли цілими родинами, взяли участь у чемпіонаті «Angry Birds». За перемогу найкращі отримали настільний футбол та аерохокей.
«Приємно, що у день річниці ми як справжня, велика сім’я. Не кожна компанія може похизуватися такими результатами. Для мене корпорація стала комфортним домом. Тож, бажаю їй процвітання, родинного тепла й добробуту. Ну, і звичайно, вболіваю за найспритніших наших футболістів», — посміхаючись, сказала співробітниця «Юрія-Фарм» Антоніна Карасенко.
У фінальному поєдинку Першого корпоративного турніру з футболу переможний кубок отримала команда Черкаського виробництва “Отамани”. Друге та третє місце розділили одесити “Велике серце” і західне РТП. А от лідером змагань серед вболівальників стала команда підтримки київського «Блокбастера».

Валентина КОВАЛЬЧУК

13866626_1244062362330925_1252211923_n

13871767_1244062715664223_169983061_n

13874948_1244062358997592_1517056299_n