Ісус всемогутній, але коли Він був на землі, Йому треба були люди та команда. І він збирав ту команду не у вищих навчальних закладах чи синедріоні. Він шукав команду серед простих людей, які стикаються з тими проблемами, які треба вирішити. У християнських спільнотах люди часто кажуть: «Нас дуже мало». Але ж країна християнська! Дивно. На жаль, є небагато щирих християн, схильних до самопожертви. Небагато з них хочуть інвестувати час, емоції, знання, гроші у важливу справу. Людей, які думають, що йти у владу добре, багато. А людей, які вважають, що, пішовши туди, треба бути чесними, відповідальними, компетентними та самовідданими — небагато. Але знайдіть їх!

Є один міф демократичної системи, який нам дуже шкодить. Це міф про те, що меншість не має значення, і лише більшість може сприяти змінам. Проте біблійні історії нам демонструють, що меншість, яка була близько з Богом — була переможною. Згадайте людей, яких Мойсей відправляв перевірити Ханаанські землі. Він обрав найкращих зі всього Ізраїлю, за віком, знаннями, досвідом. Проте лише двоє з них повернулися і сказали, що Ізраїль може продовжувати шлях. Більшість сказали, що це безнадійно, бо там живуть великі й сильні люди — і через них, народ блукав пустелею 40 років!
Ми, християни, маємо гордість, що несемо у світ гаряче полум’я Любови й Миру. Тепер, коли, особливо в соцмережах, точаться суперечки щодо вітання, в нас є християнський все вичерпний привіт — Слава Ісусу Христу!

Зиновій Бичко, НСЖУ