У неділю, 16 червня, в Бережанах пройшов перший фестиваль сім’ї “Всі разом – за сім’ю”.

У рамках заходу в місті відбулася хода за сімейні цінності, учасники якої заявляли, що вони за міцну, здорову, побудовану на біблійних цінностях сім’ю. Далі відбулося віче, на якому виступили представники влади, громадськості, релігійних організацій, котрі наголошували на важливості родинних стосунків.

Концертна програма від естрадно-вокальної студії “Крок” у парку біля замку Синявських посприяла приємній атмосфері свята. На території парку розмістили локації, на яких можна було виграти чудові призи. Діалог із дитиною обіцяв вечерю на двох у піцерії «Сан-Ремо». Локація “Згадай своє весілля” пригощала весільним короваєм та розігрувала романтичну вечерю на двох у ресторані “Анатоль”. На романтичну вечерю пару підвозив лімузин. Локація сімейного табору пропонувала путівку – відпочинок на двох у сімейному таборі “Family camp – 2019” у мальовничих Карпатах. Працювали безкоштовні атракціони, на яких діти весело й активно проводили час.

Розважальну програму цікаво, насичено й дотепно провели гості із Тернополя з ГО “Кайрос”. Особливо зацікавив присутніх конкурс “Супер-тато”, в якому чоловіки перетягували автомобіль на швидкість. Переможець одержав сертифікат на романтичну вечерю на двох у ресторані “Східний”. Конкурси, караоке, розіграші дарували відчуття драйву й азарту. Під час заходів розігрувалися грошові сертифікати (спонсор І. Чайківський).

Тетяна Бідзіля.

.

tu

fest