28 травня  історичний Чортків стане осередком справжнього велосвята! З усіх доріжок і доріг з’їдуться щонайменше як любителі покататися на велосипедах, щонайбільше – справжні професіонали велоруху! Грандіозне дійство  за щорічною традицією планують представити в усіх кольорах і гамах здорового способу життя.

Велопарад, велоконкурси для дітей та дорослих з велосипедом і без проводитимуться за підтримки  небайдужих спонсорів й меценатів свята.  Так, за результатами розмаїтих   цікавинок й конкурсів велоучасники можуть стати володарями багатьох цінних й оригінальних подарунків. Особливою родзинкою свята буде представлений велоквест містом – «умови участі –  4 особи  з віком «18+».

Як зазначають організатори, цьогорічне велосвято має  місію розпочати всеукраїнський тур цікавих велоподорожей куточками України та поза її межами.  Очевидно, що така подія зацікавить кожного, як дорослого, так і малого, для котрого велосвято – не просто подія, а вибір  здорового європейського майбутнього.

P.S.  Розпочнеться збір та реєстрація учасників об 11. 00 на площі Героїв Євромайдану, звідки й буде прокладено маршрут цікавої велоподорожі місцинками надесеретового міста. Запрошуємо усіх чортківчан та гостей міста!