У новорічну ніч телеканал Суспільного мовлення UA: Перший покаже святковий концерт. На глядачів чекає яскраве двогодинне шоу за участі фольклорних колективів та популярних артистів різних жанрів (рок, поп та електронна музика) – весь спектр сучасної музичної сцени.

У програмі концерту – не тільки музика, але й привітання зі святами та побажання від зірок. Крім українських музикантів, зі святом Україну привітають і білоруси – фіналісти минулорічного Євробачення, гурт NAVIBAND.

«Свято, що об’єднує» – саме так звучить слоган новорічних ефірів на Суспільному мовнику, тож глядачі можуть очікувати і на приємні сюрпризи: спільні виступи відомих артистів та неочікувані версії пісень.

Перша частина концерту почнеться 31 грудня о 22:55, а одразу після привітання Президента України, концерт продовжиться вже у Новому 2019 році. У перші хвилини нового року прозвучить пісня “Новий рік, новий день” у виконанні Марії Бурмаки, Тараса Тополі та Фоми (Сергія Фоменко).

У святковій програмі також взяли участь: Ніна Матвієнко, “Воплі Відоплясова”, ДахаБраха, Alyosha, Оксана Муха, “Мандри”, “Божичі” та багато інших артистів.

Традиційно, Новий рік – це сімейне свято, яке збирає за одним столом всю родину, від бабусь з дідусями до наймолодших, – розповідає виконавчий продюсер розважального напряму Суспільного Станіслав Мєдвєдєв. – Тому ми підготували святковий концерт, який буде цікавим різним поколінням наших глядачів, з урахуванням різноманітних музичних смаків.

Ми запросили кумирів людей різного віку, але кожен з виконавців – це справжній подарунок на свято. На одній сцені у нашому шоу з’являються і фольклорні колективи – професійні та аматорські, і популярні музиканти, що виконують рок, поп та навіть електронну музику. Частина відомих артистів, які взяли участь в програмі, роками не з’являлись на державному каналі, аж поки він не став Суспільним. І ми почули від них багато гарних слів про ті зміни, які вони побачили в нашій роботі та якості зйомок. Сподіваюсь, це помітять і глядачі.

Я певен, нам є, чим вас здивувати, порадувати та розважити – у програмі ви побачите неочікувані колаборації та аранжування. Ми зібрали найкращих, щоб створити ідеальний новорічний настрій! У цьому концерті лунають і щирі привітання та побажання від музикантів всім українцям. Найчастішими були побажання миру та стабільності нашій країні. Тож і ми, всією командою розважального напряму Суспільного, приєднуємося до цих побажань і вітаємо всіх з прийдешнім новим роком!»

Шукайте наші свіжі новини тут https://www.facebook.com/uamuzyka/