Фіолет презентував кліп на сингл “БРО, ТВОРИ ДОБРО”. Нове відео гурт присвятив героям сучасної України. У кліпі використана документальна хроніка за роки української незалежності з обличчями та подвигами людей, що творили й творять історію України. В’ячеслав Чорновіл, Георгій Гонгадзе, Олег Сенцов, Сергій Нігоян, Михайло Жизнєвський, Даня Дідік, Катерина Гандзюк, Андрій Антоненко, курсанти Нахімовці, моряки корабля “Черкаси”, кіборги, герої Небесної Сотні, воїни АТО – це далеко не весь список героїв, яких можна побачити у відео.

Переглянути відео: https://youtu.be/HE4_Ax8G1AI 

В планах було поєднати кадри хроніки з кадрами сьогодення і показати у кліпі учасників гурту, але пандемія внесла свої корективи: напередодні зйомок соліст “Фіолету” Сергій Мартинюк отримав позитивний тест на COVID-19. 

Пісня БРО, ТВОРИ ДОБРО – це присвята всім хлопцям та дівчатам, які, починаючи від Революції на граніті до Революції гідності і подій на сході, не боялися сказати своє НІ обставинам, диктату влади, терору правоохоронної системи і комфорту персональної звичності. Це одна з найоптимістичніших і найжиттєствердніших пісень в  історії Фіолету. Це пісня-віра в наше завтра, в нас і те, що все в України вийде. Важливо тільки не чекати, що хтось зробить це за нас, а самому стати рушійною силою нехай маленьких, але все-таки – змін,” – коментує Сергій Мартинюк.

Фото гурту. Автор Ігор Фомін

На обкладинку нового синглу гурт помістив фото Дані Дідіка – 15-річного підлітка, який у 2015 році помер від поранень, спричинених терористичною атакою пособників російських окупантів в Харкові. Попри юний вік, Даня був справжнім патріотом. На обкладинці він уособлює в собі всіх героїв, що творили і творять історію країни.

Обкладинка. Дизайн Ігор Фомін

Також, до виходу кліпу Фіолет запустив всеукраїнський флешмоб: напередодні прем’єри на вулицях 31 міста України з допомогою фанів з’явилися наліпки “БРО, ТВОРИ ДОБРО!” з QR-кодом, який вів на YouTube канал  гурту.

“БРО, ТВОРИ ДОБРО!” – третій сингл з майбутнього альбому DOMINO, над яким гурт працює з іменитим продюсером Артуром Данієляном, і вихід якого заплановано на осінь 2021 року. Раніше Фіолет випустив трекиСлово даю” та “Залишимось друзями.