В жодній книжці, кінофільмі зі щасливим закінченням, де закоханим після багатьох перешкод і випробувань, вдається, врешті поєднати свої долі, нема продовження, як жили щасливі герої далі? Сценарії бувають різні. Свій сценарій запропонувала поетеса Наталі Калиновська, представивши на суд колег свою нову і, до речі,  ювілейну (двадцять п’яту) збірку поезій “Душа лікується тобою”. Герої її книжки не лише не розгубили дорогоцінний скарб любові, але вміють щоразу розгледіти в нім нові й нові нюанси:

Не всі ще сказано слова,

Не всі ще одцвіли букети…

Враженнями від книги соленізантки поділилися Петро Шкраб’юк, Ліліана Косановська, Мирослава Данилевська, Валентина Лотоцька, Василь Прухницький та інші.

Очільник Львівської письменницької організації, заслужений діяч мистецтв  України Олесь Дяк, модеруючи презентацію, зауважив на прикладі книги “Душа лікується тобою”, що її авторка  вже давно  не використовує традиційні народно-поетичні прийоми, а з часом зуміла відшукати свої  індивідуальні словотворчі засоби.

Не презентації  згадали і про те, що Наталі Калиновська є засновницею і  організаторкою Всеукраїнського літературного конкурсу серед учнівської молоді «У римах світлих оживає слово». Тож із рук Олеся Дяка  вона отримала грамоту за організацію цьогорічного літературного учнівського змагу та фахове його проведення. Також були вручені подяки членкиням журі  поетесам Надії Бойко та Ліліані Косановській  за плідну працю у складі  журі конкурсу.

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ