У Радехівській книгозбірні відкрито книжкову виставку «Книги Львівських письменників – з автографами авторів – читачам Радехівської публічної бібліотеки».

А до того: минулого року на листопадовому засіданні  Радехівського літературного товариства імені Осипа Турянського було вирішено звернутися до керівництва Львівської обласної організації Національної спілки письменників України з пропозицією співпраці, що отримало підтримку письменницької спільноти. Було проаналізовано наявність у бібліотеці авторських видань Львівських письменників – членів НСПУ і виявилося, що їх до смішного обмаль. Провідний бібліограф книгозбірні Радехівської ОТГ Ірина Личак нагадала про дію Всеукраїнської благочинної акції «Подаруй бібліотеці книгу». Львівські майстри красного письменства активно відгукнулися на прохання  читачів і бібліотекарів Радехівщини заповнити цю прогалину.

І ось у минулу суботу, 4 лютого 2023 року, зусиллями нашого письменника Степана Лепеха  Радехівській книгозбірні було  передано 53 книги з автографами 14-ти авторів – членів ЛОО НСПУ. А вже наступного дня відбулося відкриття книжкової виставки.

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ