Свято Різдва приходить до людей морозяної ночі, у годину опівнічної храмової служби в сяйві свічок, у світлі зірок і гучному співі хору. Повсюди на землі хоча б ненадовго запановує мир, а серця сповнюються доброю волею. Це величне відзначається християнами, насамперед, справами добродійності.

За ініціативи депутата Тернопільської обласної ради, директора Чортківського державного медичного коледжу, кандидата медичних наук Любомира Білика студенти спеціальності “Сестринська справа” (IV курс) вкотре поєднують урочистість святкування народження Богодитяти з добрими справами. Майбутні медичні сестри завітали до “Карітасу”, щоби звеселити різдвяною колядою наших земляків, які перебувають на заслуженому відпочинку, та пригостили їх власноруч випеченими солодощами. Студенти душевно колядували у супроводі гри на акордеоні викладача Оголя С. Б. Дуже зворушливою була ця зустріч, бо в “Карітасі” мешкають справжні патріоти, які боролися за волю України колись і вболівають за її долю тепер, яким дорогі звичаї й традиції українського народу.
В силу життєвих обставин ці люди позбавлені турботи і опіки з боку рідних, і тому зустріч зі студентами, які щиро цікавилися життям бабусь та дідусів, була душевною і теплою.
Вперше колядували студенти і в новому, просторому, затишному «Домі милосердя». Спільна коляда вселила всім надію, що новонароджений Ісусик зміцнить любов’ю і вірою наші серця і подарує краще майбутнє усім українцям.