Просимо Вас посприяти поширенню інформації, можливо, якось анонсувати подію, яка відбудеться 9 грудня о 18.00 у Києво-Могилянській академії..

Проект досить цікавий. Відбудеться благодійний “Митець до кави” (https://www.facebook.com/mytec.do.kavy/). Це благодійний аукціон зустрічей з митцями, організований студентами, спрямований на добру справу. Благодійну допомогу ми збираємо для видатного професора Києво-Могилянської академії, доктора фізико-математичних наук – Михалевича Вадима Михайловича, що опинився в скрутній ситуації. Діагноз – цироз печінки 4 ступеня(!) на фоні гепатиту В, що потребує операційного втручання – пересадки печінки (орієнтовно 60 тис. доларів США).

Проект відбувається у форматі спочатку інтернет-аукціону, що проходить на сторінках у ФБ і ВК. Людина, що бажає неформально поспілкуватись зі своїм кумиром за філіжанкою кави, робить ставку. Потім у форматі аукціону розігрується зустріч з митцем. А 9 грудня пройде концерт-фінал аукціону. Де ті митці, що беруть участь, виступають, а потім домовляються про зустріч, або п’ють каву на місці зі своїми фанатами.
Слухачів чекатиме хороша музика, вірші та інші виступи від наших друзів.
В програмі концерту –
Поети – Ігор Астапенко, Тетяна Винник, Леся Мудрак, Дмитро Лазуткін, Люба Якимчук, Олександр Ірванець, Каріна Тумаєва, Злата-Зоряна Паламарчук, Алла Миколаєнко, Олена Медведенко. Музиканти – маленька зірка, учасниця “Голос. Діти.” Валерія Лисенко, Леся Рой та гурт Телері, Іван Леньо (Kozak System), Едуард Драч (“Рутенія”), Сергій Василюк (“Тінь Сонця”), гурт AnnaMaria, Григорій Вагапов (“Вперше 4ую”), Анна Заклецька( “Vroda”), Лесь Якимчук (“Salo v Chokoladi”), Олекса Бик, Анжеліка Рудницька, Ірина Василенко, голос країни 2014 – Ігор Грохоцький, актори Ірма Вітовська, Ашот Арушанов, Дмитро Лінартович та Лєнмар Абдуллаєв, піаніст Роман Коляда, художниця Вероніка Засадна, та ін.
Для участі треба заповнити реєстраційну форму. https://docs.google.com/forms/d/1wrd3AIrQws6WpbfILWCQGgQBYSmLtw0LjdE0xJoB6kM/viewform edit_requested=true
Також різні сюрпризи будуть на вечорі – Виїзна кава зі смаколиками від студентів, перформанс від художниці та багато іншого.
Також запрошуємо Вас на сам захід. Відбудеться він 9 грудня о 18.00 у Києво-Могилянській академії. (1 корпус, 217 зала).
З повагою, студенти Києво-Могилянської академії.