Людина – вінець творіння або помилка природи і дуже прикро, коли у житті зустрічаємо останніх… Звільнений Президентом України П.Порошенком 20 вересня 2014 року бютівець-голова Чортківської РДА Віктор Шепета, тимчасово не маючи на руках документа з мокрою печаткою про звільнення, таки в прямому значенні слова втратив людську подобу і почав діяти як у часи Геста́по (таємна державна поліція,  призначена для боротьби з інакодумцями, незадоволеними і супротивниками нацистського режиму, яка входила до складу Міністерства внутрішніх справ Німеччини.)

Ті працівники виконавчої гілки влади, які мають свою думку та позицію і не погоджуються з вибагами та корупційними схемами Шепети, просто переслідуються у прямому значенні цього слова на вказівку того, хто б’ється в передсмертних політичних конвульсіях і таки, як той, що заражений СНІДом, хоче потягнути за собою «на той світ» якомога більше людей. Та хіба, живучи серед громади, особливо в післячассі Революції Гідності, нечисленних смертей на Майдані та в неоголошеній війні, можна робити що заманеться? Виходить, можна…
Сьогодні я, начальник відділу освіти Чортківської РДА Ірина Гулька, яка перебуває на  лікарняному, оскільки під час падіння отримала перелом правої руки та тимчасово втратила працездатність хочу винести на загал інформацію про те, що  уже екс-голова райдержадміністрації Шепета, зводячи особисті рахунки зі мною за принципово відмінну від нього позицію та вихід мене у 2010 році з партії «Батьківщина» ( де я була головою міської партійної організації і покинула лави партії через фінансові зловживання керівника районного осередку Віктора Шепети), нехтує  усіма законами моралі та використовуючи востаннє адмінресурс  перед цілковитим звільненням, чинить тиск на медиків району, звинуваючи у сфальшованій медичній справі, що стосується перелому моєї руки.
Так, 24 вересня близько 19 години, ідучи від перукаря, оскільки сама не можу елементарно дати раду з волоссям через поламану праву руку,  мені телефонує мама і каже про те, що в нас біля воріт є лікар пан Кудровський, який розповідає про нібито проблеми з моїм лікарняним. В понеділок 22 вересня з направленням з Тернопільської лікарні, в якому було вказано про те, що я зламала руку і потребую перебування на лікарняному по місцю реєстрації та роботи, з знімком, та більше того, опухлою та загіпсованою рукою, я звернулася до лікаря-травматолога в Чортківській райполіклініці пана Кудровського. Оглянувши мене, знімок, призначення лікування обласним колегою, який накладав гіпс ( оскільки руку я зламала саме в обласному центрі і там зверталася за медичною допомогою, що можна без проблем перевірити) лікар сумлінно оглянув мою руку, знімок, зробив запис  у моїй медичній картці, рекомендував прийти для огляду 1 жовтня, медсестра дала напутні рекомендації щодо обмеження різких рухів, перевинула руку чистим бинтом та направили мене у 314 кабінет для відкриття лікарняного листка. Там панянки-медички, не знаю, на жаль, чи на щастя для них, їхніх прізвищ, якось неоднозначно відреагували на мою посаду, вказану на першій сторінці моєї медкартки, а ще неоднозначніше –  на прізвище. Глянувши на якусь записку під своїми зошитами, перешепнулися і сказали прийти до лікуючого лікаря у назначений час. Я зрозуміла, що те перешіптування означало – з приходом на посаду голови райдержадміністрації  бютівця  Шепети у нас в медицині почалися так звані темники: навіть хворим, з явно вираженими симптомами хвороби держслужбовцям (смію нагадати, вони теж люди) заборонено відкривати лікарняний, якщо вони входять у немилість до керівника (слава Богу, нині уже колишнього, району). І вкотре я в цьому пересвідчилася в середу 24 вересня, коли пан Кудровський, жаліючись на тиск зверху та небажання входити у конфлікт з райдержадміністрацією, у моїх воріт (фото його авто біля мого помешкання додається) просив мене прийти до медустанови та ЗНЯТИ ГІПС!!!! для повторного обстеження, бо якийсь собі там чиновник Шепета не вірить у справжість моєї зламаної руки…
Люди добрі! Повірте, кожен судить по собі… І певно, Шепета уміє симулювати, якщо так думає про когось… Розумію, що пан Кудровський став заручником ситуації і просто безглуздо виглядає сам перед собою, проте не сила про такі речі більше мовчати. Виходить, нічого не змінилося з приходом в район нібито демократичної влади в лиці Шепети? Запевняю, змінилося… Такої підлості, низькості моралі район не знав напевно за всю історію свого існування. Я, як християнка, добропорядний громадянин своєї країни, освітянка, з великою журналістською практикою і просто жінка, яка ненавидить брехню, сьогодні звертаюся до Департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА, Міністерства охорони здоров’я з вимогою про  створення спільної комісії  щодо обстеження моєї зламаної руки та перевірки достовірності лікарських свідчень. По-перше, це для того щоб не допустити у майбутньому аналогічних ситуацій з людьми, які просто не матимуть сили себе захистити і їх знищить система; по –друге, щоб довести свою честь і гідність, бо я б ніколи не змогла для симуляції одягти на руку гіпс і при цьому 36 днів (як радив пан Кудровський) мучитися в житті і в побуті без працездатної правої руки.  Медична комісія повинна включати представників обласної та столичної медицини, бо, знаєте, чомусь уже втратила віру у порядність місцевих медиків, які давали клятву Гіппократа… Ще визнають зламану руку незламаною, бо так воліє той, у кого в руках влада… Не хочу звинуватити усіх лікарів, бо не їх вина, що навіть після, здавалося б, кардинальних змін у країні, в районі панує закон зони і вони, боячись втратити роботу, виконують злочинні накази від буцім то-вже люсторованої влади … І ще – хай Бог їх простить, бо усі мають діти і не знають, що чинять! .
До слова, цей звільнений чиновник Віктор Шепета є кандидатом до Верховної Ради України від партії «Батьківщина» по мажоритарному окрузі №167 – це Чортківський, Борщівський, Заліщицький райони. Чи знає Юлія Тимошенко, яку, за її словами, безпідставно політично переслідували та саджали до буцегарні, що творить її партійний представник Шепета? Хай Бог милує від такого депутата Верховної Ради! Якби кожен з нас робив те, що раптом надумав, використовуючи свою владу, то у світі панував би хаос, безлад. Людині для життя потрібні не тільки вода, повітря і їжа, як іншим мешканцям планети, але й розум, воля, совість і ще багато різних чеснот, без яких вона не зможе прожити на цій незба́гненій і казковій землі. Тому народ своїх дітей завжди вчив і вчить правильно поводитися серед людей, щоб у суспільстві панував лад, мир, спокій і взаєморозуміння. Чого вчили батьки Віктора Шепету? Підлості, лицемірства, брехні?! Хочеться вірити, що справедливість таки є у світі і за неї  варто боротися!

                                                                                  Ірина Зенчак-Гулька,
начальник відділу освіти Чортківської РДА

59 коментарів

  1. знаючий

    А Мельник Л. вчора в колегію ввели! за то що попередню провалила?? нормальний підхід до ситуації! так ми країну точно “збудуємо”! Ніхто не думає про прийняття кадрових рішень, бютівець Шепета пхав в апарат бютівців, нинішній керівник пхає свободівців,риги пхали ригів не так браво,як ці кастратори. Гірше Свободи не знайдеш!

    • неля

      Та риги на чолі з Габруською силою без всяких слів пхали в ПР, навіть не питали згоди. О це була кастрація. Не такі то ви знаючий, що такого не знаєте

      • знаючий

        Пхали тих, хто давався запхатися. а хто мав позицію, не запхали. Знаєте, ніколи не підтримував регіони, але ці набагато гірші свободо-бютівці. І це не жарт, а біда. Правосєки повинні з ними серйозно розібратися, бо інакше – це лихо для країни.

    • Тарас Пов-ний

      Мої знайомі лікарі кажуть, що медицина така не тому, що всі лікарі погані, а тому що ними покеровує Чортківський,який нічого святого в житті не має. Не знаю чи правда це, але лікарі краще знають і їм видніше. Мав нині розмову і про цю ситуацію з Іриною, лікарі твердять, що їм дуже соромно, що через те, що Чортківський “злигався” з Шепетою і хотів виконати його забаганки, в такій дурній і позорній ситуації опинилися лікарі. І взагалі, лікарі кажуть, що будуть судитися з Чортківським, бо він всіх примусово перевів на о,75 ставки – і лікарів, і медсестер, і санітарок. Тому вони від нього не в захваті, але дуже сильно бояться, бо він мстивий, і завжди пам’ятає, хто пішов проти нього.

  2. РДА2

    Таких сексот як Шепета і Калакайло ніхто в районі не бачив. Пригадую, зима,весна, а Калакайло,який не турбується як працювати і заробляти гроші,стоїть на сходах в РДА і пильнує, хто коли з дерслужбовців йде на роботу і з роботи,а потім доносить Вітькові Шепеті для розборок.І радий від того,що аж живіт кривий стрясається! А Щепета, поки головою був, понаписував на своїх підлеглих куди тільки зміг,так хотів прикрість людям зробити. Кажуть про нього, що як не зміг комусь вкакатитися, то хоч пукнув. Ось такий він кандидат до ВР – СЕКСОТ одним словом!

  3. Директор 3

    Та, що Гулька І.М. та Яремко Т.В., керівники освіти району та міста, працювали на регіоналів – одна в РДА, друга заставляла усіх директорів вступати у ПР і це всі знають, але але чомусь мовчать, напевне такі всі байдужі. Незнаю який там Шепета, але думаю на ПР не працював і хабарі не брав, як очільники освіти. Може хтось заперечить із нашого вчительства про ці діяння?

    • ОСВІТЯНИ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ШКОЛИ

      ЯРЕМКО СЛУЖИЛА РЕГІОНАЛАМ, А ГУЛЬКА ТАМ НЕ БУЛА НІКОЛИ! ТАК ЩО НЕ БРЕШІТЬ, ЩО ЦЕ ВИ ДИРЕКТОР – ТОДІ ПІДПИШІТЬСЯ І НЕ БІЙТЕСЯ. В НАС ТЕПЕР НА РОБОТУ УСІ ЙДУТЬ ЗА ДИПЛОМОМ, РОЗУМОМ І ДОСВІДОМ, А ЩЕ БАЖАННЯМ ПРАЦЮВАТИ. НІ КОПІЙКИ НІХТО НЕ БЕРЕ І ЦЕ ВСІ ДОБРЕ ЗНАЮТЬ. ЯКБИ ВИ НЕ ХОТІЛИ іРИНУ МИХАЙЛІВНУ ОБЛИТИ БРУДОМ – ВСІ ЗНАЮТЬ ЇЇ ПОРЯДНІСТЬ І ПРОФЕСІЙНІСТЬ, А ЩЕ – ВОНА СТВОРИЛА СПРАВДІ КОМАНДУ ОСВІТЯН. І НИНІ, КОЛИ В ДЕПАРТАМЕНТІ ОСВІТИ ОСВІТЯНИ СТРАЙКУВВАЛИ, БО ЇХНІ КЕРІВНИКИ ОСВІТИ ВІДДАЛИ ГРОШІ З ГАЛУЗІ, МИ ГОРДІ, ЩО іРИНА МИХАЙЛІВНА ОБСТОЯЛА НАС І НАШІ ГРОШІ, НЕ ВІДДАЛА НА МЕДИЦИНУ. ТОМУ ЇЇ ТЕПЕР І ПЕРЕСЛІДУЮТЬ. АЛЕ ВОНА СИЛЬНА, А МИ ЇЇ ПІДТРИМКА У ВСЬОМУ. БОГ ВСЕ БАЧИТЬ! ТАК СВОЮ ЖОВЧ НЕ ТРЕБА ЛИТИ НА ДОСТОЙНИХ. В НАС ЦЬОГО РОКУ ВІДКОЛИ ГУЛЬКА І.М. ПРИЙШЛА В ОСВІТУ, СТІЛЬКИ ВСЬОГО ЗРОБИЛОСЯ В ШКОЛАХ, ЩО РОКИ НЕ РОБИЛОСЯ, ПЕРЕКРИЛИ СПОРТАЗИ, АКТОВІ ЗАЛИ, АВАРІЙНУ КОЛИНДЯНСЬКУ ШКОЛУ І ПОЧАЛИ ДАХ ЦУКРОВЕЦЬКОЇ ШКОЛИ. А ШЕПЕТА – ПЛІТКАР І ІНТРИГАНТ. І ЦЕ НЕ ТІЛЬКИ ДУМКА ОСВІТИ, А Й МЕДИКІВ, ЯКИХ ЧОРТКІВСЬКИЙ НАГНУВ У ПІДТРИМКУ ЗА БЕЗДАРЯ ШЕПЕТУ. ВСІМ УСПІХІВ І НЕ ЗАБУВАЙТЕ БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ!

      • Ольга Черней

        В районній освіті працюють тепер дуже позитивні люди – і Тетяна Михайлівна, і Неля Данилівна, і Микола Романович. Наша керівник – Ірина Михайлівна, то приклад людини, яка вміє бути дипломатом, а її наполегливості може позаздрити не один мужчина. В неї твердий характер і м’яке серце. Ми напередодні професійного свята вітаємо відділ освіти і бажаємо всіх гараздів, а головне, щоб в нас на роки був такий керівник як Ірина Михайлівна, бо ми за нею, як за кам’яною стіною! А ви, недруги, дайте собі спокій і не заважайте працювати професіоналам на благо освіти, району, країни!

  4. Центровий

    Ви спитайте Калакайла Іваня (найголовнішого свободівця району) як його дружина медсестрою в кармани хапає за кожну маніпуляцію. Певно Іван Калакайло з тих подачок пацієнтів і живе, бо бачу цілими днями по центральній площі швиндає. З цього і люстрацію треба починати, а не шукати віртуальних ворогів.

    • РДА2

      Мельник Л. хвалилася усім на всіх поворотах, що була в Хоптяна вдома (колишнього голови ОДА і РЕГІОНАЛА) і все повирішувала, щоб стати керівником апарату. Повирішувала за гроші. Він її не призначив. Тепер Мельник Л. була в голови ОДА Сиротюка О. (СВОБОДІВЦЯ) з грошима і має гарантії бути призначеною. РИГИ і СВОБОДІВЦІ – одне і те ж? А не гірше?

  5. ЮРИСТ

    Хто силою певних обставин зараз опинився керівником РДА, повинен брати на себе всю відповідальність за ті кроки, що робляться в даному державному органі.Зрив колегії РДА тягне за собою серйозне дисциплінарне покарання для тої особи яке це вчинила, тобто для Мельник Л.З., прада незрозуміло яку посаду обіймає дана особа – і розумна, і красива, і всюди керує, і всіх консультує, то хто її буде карати – коли вона з регіоналів в свободівці перемалювалася і вже лжепатріотами керує. А районні справи – так вторинні, первинне – любими способами потрібно зняти діючого керівника апарату, законо чи ні, то вже хтось інший хай думає- хто має мозги та совість. А зараз бардак і анархія,якої ще не бачив Чортківський район.

    • Українка

      А яка користь тим колегіям чи як Ви там називаєте? Чи від них комусь стає краще жити, чи може надумали запустити якесь підприємство? Це “папередники” роблять трагедію, а трагедія в тому, що такі брудні “писаки” не можуть пережити їхнього відсторонення від корита. Краще б замість того бруду помолились за наших хлопців, які вже стільки часу гинуть, а хто живий, то не солодко їм там. І захищають нас всіх (і вас в тому числі), щоб кожна ніч була спокійна, щоб кожен з нас радів кожному прожитому дню. А ви радієте, що когось обплювали, але не знаючи Вас, ви залишились….. І Ваша, панове “юрист” і ваших так, названих друзів, велика заслуга в цій тяжкій ситуації для України. Ви скоріше всього самі затяті регіонали, і шкода, що ваші здобутки лише запрацювали для військових дій, які тривають в Україні, що гинуть вже тисячі синів. Раджу помолитись за свою таку брудну душу, бо її очистити, напевне, вже не зможете.

      • РДА2

        Людмила Зеновіївна(УКРАїнка), та кожна маленька справа від кожного – вже заради України!Ви не виправдовуйте свій перший серйозний промах (не зібрали колегію), бо знаючи як ви працювали завсектором контролю і виколупували кожну букву, щоб показати свою буцім грамотність і вищість над тим клєрком, що приніс вам папір, то не дивилися на ситуацію в країні і смерті героїв. І нічого вам не мішало не молитися і сплести такі склоки на 2 поверсі РДА, що знає весь район. Не тіште себе посадою, ліпше розпитайте якої слави собі нажили за роки діяльності в РДА і думаю, самі не схочете більше йти на роботу. Порада від чистого серця, бо час уже не той і нарід мовчати більше не буде!

  6. РДА2

    Чому ніхто не пише, що Мельничка нині колегію зірвала? Позор, з 1991 року такого ще не було. Ні один член колегії, крім бютівки Марусі, що тішилася без причини, не прийшов, бо Мельничка,бачте, не соізволила колегію організувати. То нащо ця особа рвалася до посади як елементарного організувати не вміє? В.о.голови Валерій Б.повинен твердо обдумати цю нинішню подію і не допустити Мельничку до посади, бо тоді робота в адміністрації буде така як инні на колегії!

    • Українка

      Раджу ще вивчити українську мову, бо українське дитя з пеленок вчиться розмовляти українською мовою. А тут навчились всякої гидоти, а самого елементарного ніде взяти. Напевне мозки, як в канарейки.

      • РДА3

        Як вибризкуєте яд – не загубіть вставні щелепи!)) (до Мельник Л.З)

  7. студентка МЕДКОЛЕДЖУ НАТАЛЯ

    Я ніколи так не поступлю з людьми як цей лікар-травматолог. Наш директор Білик Л.С., наші вчителі вчать нас людяності і порядності по відношенню до хворих людей, а цей “медик”, інакше як в лапках, його не назвеш, не має права називатись високим словом лікар. І ті лікарі, що є його начальством і розпоряджались робити такі вчинки, теж не можуть займати такі високі посади. Ми з студентами цю статтю і з викладачами обговорили і ще раз прийшли до тої думки, що медколедж вчить нас бути справжніми людьми.

  8. Толік Угринський

    Медицина дуже корумпована галузь. Та що про це писати? Кожен, хто мав ситуацію з хворобою чи ані найменшою болячкою, платив лікарю, не в касу, а давав взятку. Хтось зі мною не погодиться? Тоді відпишіть, чи були хоч одиниці інших ситуацій? Думаю, не було! Так що дивуватися безхребетності Кудровского немає чого – треба було пані платити і йому, і вищим лікарям за статусом, і певно тому, хто віддавав дурні вказівки. Тоді і проблем не було б!

  9. с.Базар,Анна.

    перевертні не люди. як можна поступати так лікарям? але що дивуватися? Без грошей – хоч вмирай,ніхто навіть не подивиться до слабого,поки в кишені не запхаєш. Це болюча тема для нашого району і її треба піднімати також.

  10. с.Базар,Анна.

    перевертні не люди. як можна поступати так лікарям? але що дивуватися? Без грошей – хоч вмирай,ніхто навіть не подивиться до слабого,поки в кишені не запхаєш. Це болюча тема для нашого району і її треба піднімати також.

  11. Медсестра Оля Ф.

    Мені дуже соромно за нашу медицину і наших лікарів, що так вели себе. Бо ніяка влада не може вплинути на лікаря,який знає що він все робить правильно відносно пацієнта. Але не всі ми такі, не всі, багато розумних, професійний, лікрів від Бога. Не винна я у цьому випадку.але прошу вибачення у всіх людей за таку ситуацію і таких лікарів і таких керівників. Це пляма на на с всіх через таких ситуаціях.

  12. від медичної молоді раойну

    Ми, молоді медики Чортківського р-ну, хочемо заявити, що все були проти таких темників,які створили нам цього року наші керівники. Ми давали клятву рятувати навіть ворога і тому дуже скептично ставились до того, що існувала заборона на лікарняні листки тим, що працюють в районній адміністрації. Але ми не мали твердого слова, щоб це заперечити, але в кулуарах дуже противилися даним вказівкам. Дуже віримо, що більше таких випадків не буде і хочемо відновити репутацію медиків , яку зіпсували нам наші керівники в районі.

  13. ЮРИСТ

    Багатьо чортківчан зачепила ситуація, коли людина,котра чи займає керівну посаду, чи просто працівник.чи безробітний, в Чортківському районі не мають ні правового, ні медичного захисту від людей які мають цим зйматися професійно,бо на жаль в сьогоднішньому, а будемо вірити не в завтрашньому нашому житті все робилося тільки по одобрямсу певних істот, бо назвати їх людьми важко. адже ніби крутилися на Майдані шепети, збирали гроші вівати, били себе в груди мельнички і робили інші патріотичні кроки. А насправді все це робилося , щоб захопити керівництво, як загарбники івсюди порозставляти своїх прислужників, які готові виконати будь-який злочинний наказ тільки, щоб їх погладили по голівці брудними руками , а що завтра потрібно буде відповідати перед українським народом по українських законах, подумайте про все, хто ще не заліз остаточно в бютівське болото.

  14. Сергій, юрист

    Підтримую колегу юриста – звільнений голова РДА не мав права вирішувати ніякі кадрові питання. В суд його і буде розплачуватися за незаконні кадрові рішення. і всі ті, юристи, особливо і кадровики, що візували розпорядження. провчити їх! Ваші справи виграшні, тих що якось зачепило кадрове рішення звільненого керівника.Удачі!

  15. ЧУЖИЙ

    Шепету і так здалека видко, що він якийсь не такий як усі нормальні люди – бузьок одним словом. А ще за ним клички Чупакабра, Студєнт, Головастік і як тепер з коментарів побачили Гострик

  16. erftgyhj

    В райдержадміністрації ніхто не хотів Шепеті навіть н а квітки скинутися по 5 грн. “Заслужив”.

  17. Чортківчанка

    Стидоба,це знущання над керівниками. А ще хоче люстрацію проводити.Його першого потрібно люструвати.Живцем виганяє людей.Заставляє керівників, однопартійців його призначати на посади.Хай пригадає,як його партія на сесіях голосувала піднімала руки за протиправні рішення.Ближче до виборів нагадаємо публічно про все.Йому до Верховної Ради?Бачить кіт сало, та сили мало.

  18. ТЯГНИБОКИ

    Ми Тягнибоки чітко заявляємо чітку позицію: ми мало що поняли щотутки так багато понаписувано, але чітко базаримо по-биковски. В нас є трохи мудрий Калакайлий Іван-він майже мудрий бо має вже майже повну освіту,і всі шури-мури по назначєніях кого куда він з шипутькою і сиротюком колотив. Маємо ще неповноціного заммера , бо десь в Гусятині штани протирав, а думав, шо він був за бугром, то ставити його старшим по освіті не будем туда най йде Калакайло він живіт більший має, а розуму вже так не знайде. Старшим по медиках ніби є один граф, але його можуть з шепутькою вигнати, то ди на всі нрішили , що поставимо туди Ярмоленка-він профі, а на допомогу Абаїма-він ще любитель. Це є кістяк нашої серйозної каманди на всі крісла .Тягнибоки вперед?

    • Юля тимошенко

      Певно мій Вітя Шепетьо не пройде у парламент – спєта його пєсєнка на все життя. Нині його бідного з трибуни гнали,а воно чуть не плаче,а не йде.моэ – кровне, мене тоже женуть, а я лізу, без мила. Так і Вітьо – і в РДА ліз – не хотіли його, і в районну раду хотів лізти – не пропхався, тепер до верховної хоче- та певно і тут проліт буде. Не везе нам Вітю з тобою, певно ми вже не в моді. Скінчилася мода на брехню.

  19. Роман Іванович Трач

    А Ви знаэте , що відколи Ірина Михалівна прийшла в освіту то навіть фарбу дали на ремонт школи? ремонти добрі зробилися?Знаєте? не знаєте? то не пишіть погано про ту людину , яку не знаєте. вона здібна до роботи, про голову районнної ради Шепету того що звільнили нічого не знаю, в газеті лиш бачив, але про нашу Ірину Михалівну прошу не писати недоброго, бо ви її не знаєте.
    З повагою, Вчитель Р.І.Трач

  20. Галина

    Ірина Михайлівна – молодець! Я працювала з Іриною Михайлівною в школі, знаю її як порядну і розумну жінку, яка багато добилася в житті (назло всім хто чорно заздрить її успіху). Треба мати мужність так себе відстоювати, якби всі так рбили, то державу швидко відбудували б і весь непотрібний баласт вдкинули, типу таких наглих керівників як Шепета.

  21. ЮРИСТ

    Ця стаття зачепила багатьох, але мало хто відкрито говорив про всеосяжну шепетівську корупцію, яка за допомогою різних посіпак- мельнички, вівата,зайця, юристів,так швидко в’їлася в життя району. Основне завдання нового голови-гнати, гнати і ще раз гнати всю цю секту з адміністрації.

  22. Вчителі

    Ми горді за нашу Ірину Михайлівну! Супер-вчитель, розумна і смілива жінка, ідеальний керівник. А панові Шепеті, перед тим як керувати районом та працювати у Верховній раді, радимо опрацювати правопис. Бо в одному реченні коментаря – три помилки. А гострики-це глисти…?

  23. РДА

    Гулька дала їм пьору! Нині всі читають на роботі цю статтю! Респект Ірині!

    • Українка

      Напевне підлеглі пані Ірини замість роботи пишуть коменти

  24. Дмитро Шулич

    не знаю ні пані що писала ні цього звільненого ,але суджу, що вона дійсно смілива ,так відверто влупила по системі влади, що я іже 3 рази перечитую цей матеріал. Це ж правда, що влада позволяє собі Бог знає що і це неправильно в корінь. Так було завжди,але тепер після таких подій в к раїні повинно щось мінятися. Тому такі факти мають ставати відомими і ця жінка молордчина

  25. депутат

    Шепета безпардонний чоловік, нині на сесії нагло хотів Василя Вислоцького представити у негарному світлі,а сам як все спозорився. Гульку – Зенчак І знають ще з часів журналістики, розважлива і розумні , а ці всі хринові коменти пише одна людина точно, навіть зміст аналогічний. Чи не збочинець з Чортківських новин це шарить? певно що він.

  26. CВітлана Петраш, вчитель

    Гулька мудра жінка і ми всі про це в освіті знаємо, час дійсно покаже і вона з гордістю переможе усю несправедливість. І вона смілива бо виступила з правдою1

    • ЛАРИСА

      Мудра жінка з ОСВІТИ чомусь не грамотна… немає в українській мові слова МЕДИЧКА- МЕДИЧКИ!!! БЕЗГРАМОТНА ВАША ГУЛЬКА!!!

  27. Наталка

    Дуже цікава стаття, але складається враження, що всі коментарі написала сама пані Ірина, або її близька подруга. Я особисто не знайома ні з Шепетою ні з Гулькою, але судячи з чуток вони варті один одного. Також не з чуток знаю, що не має пані Ірина підтримки у представників районної освіти, а тому і коментарі на мою думку не заслуговують на увагу. Я б на місці Гульки з гордо піднятою головою пішла і зробила ренген, а не робила з цього всього піар і цирк, хіба якщо там дійсно перелому немає. Тому можливо пані Іриною і вибрана така система захисту як напад. Зрештою час покаже…

    • Гострик(шепета)

      Так це її звична манера. я звичайно не “святий” але так низько впасти щоб писати десятки фальшивих коментів щей по всіх інтернет виданнях де передрукували цей лист-наклеп, мініму встидно. Але в деяких жіночок встиду мало. вони впевнено “грудью” прокладають дорогу до вершин влади. Наскільки я знаю Пані Ірина(іринка) топче стежку в партію “Солідарність”, “Удар” її не прийняв, щоб знову попасти в міську раду.

    • РДА

      То Наталка Зайчиха написала? Бідна психована жінка ,яка стала цілком неадекватною останнім часом. Певно Мельнечка впливає!))

  28. ЮРИСТ

    Згідно РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1032/2014-рп22 ВЕРЕСНЯ 2014
    Про звільнення В.Шепети з посади голови Чортківської районної державної адміністрації Тернопільської області, з цього моменту дана особа не являється керівником Чортківського району ітому будь-які документи, що носять кадровий чи якийсь інший важливий характер, являються незаконними, про що мають знати юристи РДА. Ставлячи свої підписи під шепетівські незаконні документи, кожен держслужбовець повинен розуміти відповідальність сврго кроку, адже сайт Президента України є офіційний сайт керівника держави на якому друкуються державні документи , які набирають чинності зразу після опублікування. Тому юристи і всі решта чинуші на чолі з мельничкою, маєте зрозуміти, що закони діють і проти прихвостнів шепетівських, що позволяють собі нехтувати Українським законодавством. Відповідати будете за всі свої художества, включаючи липове чорнобильське мельнички та її поїздки постійні в замок хоптянів для відвезення хабарів , щоб її поставили керівником апарату, і аж тепер юний люстиратор шепета, взявши в мельнички та яремко, яка заганяла всіх директорів шкіл врегіони,гарні хабарі-перетворив їх цим методом майжевнайбільших патріотів району. а де ВИ СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ ЧОРТКІВЩИНИ, не сховані за бютівські та свободівські партквитки, де ВАША НАРОДНА ПАТРІОТИЧНА ЛЮСТРАЦІЯ-ПРОКИДАЙТИСЯ І ЖЕНІТЬ ВТРИ ШИЇ ВСІХ ЦИХ ПИЯВОК, ЩО ПРИСОСАЛИСЯ ДО НАРОДНОГО ТІЛА. СЛАВА УКРАЇНІ!

    • Українка

      Цей “юрист” напевне добряче сиділа при кориті, що в неї, виходячи з цієї дописки, в самої почалась “передсмертна конвульсія. При Януковичу небось не були ці “патріолти” на майдані, а жирували в теплих кабінетах насміхапючись з тих людей, які захищали Україну, гинули від рук тих януковців, яких і привели своїми діями, до влади, до того терору, який ми і сьогодні маємоПро яку “гидоту” ви можете говорити, забувши про свої дії: насильно загнені люди в ПР, організацію антимайдану і багато іншого. Ось тоді і було чиновницьке свавілля, а зараз ви волаєте за патріотизм? Пішли б і помолились за свої гріхи, бо такий бруд, як ви виливаєте, то не по-християнськи, хоч і згадуєтк християнство. Але власне всі ці писаки-чинуші і переховуються на лікарняних по пів року по тубдиспансерах, психіатричних лікарнях, мало тут лікарень, то перейшли вже в Черуаську область. ото ж схаменіться і пожалійте своїх дітей, бо їм розплачуватись

      • чорткыв

        це шепета точно написав, то вын все про засади християнства говорить,а сам антихрист…

  29. Директор школи

    Наша керівник освіти дуже людяна і порядна, з її приходом галузь ожила,ми відчули себе людьми, вона вмілий керівник і в першу чергу дуже морально веде себе в кожні ситуації. А цей голова ми добре знаємо, все задурно до неї чіплявся. і кадрові питання змушував приймати на користь його членів партії, Ірина Михайл відбивалась, то гроші з освіти забирав, вона воювала, і так відколи прийшов робив їй всякі прикрі речі. Але разом ми дали собі раду і ми за неї готові хоть на мітинг. І в неї писарі таки вломана роука і вона бідна в гіпсі. Але ми молимося за здоровя її.

  30. Руслан

    Невже начальник відділу освіти райдержадміністрації показує свою неосвідченість у даній статті, з поламаною правою рукою “підводить під монастир” всіх освітян району не тільки Чортківського, але і всієї України. Де дивиться влада в районі?

    • ІГОР

      Це сміливий вчинок заявити на всю Україну про горе чиновника і його нахабство. І доки ми будемо терпіти таке зухвальство і підлість, такого дозволити собі не може людина яка хочаб поважає себе вже не говорячи про оточуючих. Кобіс був ставлеником партіїї регіонів але так цинічно і бездарно себе ніколи не поводив. Так що думайте панове чи партійність відіграє якусь роль, ким би ти не був і де не працював завжди треба залишатися людиною. А от шепета нелюд і не вже чиїсь діти, батьки, чоловіки гинули і гинуть за таких підлабузників які незнають що таке честь і совість не говорячи вже про мораль і людяність. Господь Бог йому суддя, але ніколи не забувай що в тебе є діти.

      • Гострик(шепета)

        Почитайте лист і цей коментар. Писала одна особа, а за звичкою підписується різними. Ганьба

  31. Федот

    Ця звільнена особа – шепета, вважаючи ще себе чортківським рульовим, дає незаконні вказівки чомусь підневільним особам в білих халатах, які зобов’язані!!!, хочуть вони цього чи не хочуть, займатися лікуванням всіх людей, які звернулися за допомогою, а не тільки тим на кого тицьне шепета. А ті люди -держслужбовці, можуть хоть помирати під лікарськими кабінетами, але їх ніхто не прийме та не видасть лікарняного, поки знову ж таки не буде одобрямсу лікарському керівництву від хворобливого шепети. До чого ви докотилися нешановні псевдолікарі, коли переслідуєте людину зі зламаною рукою? Невже чортківське суспільство, вперше в своїй історії, перетворюється на суспільство сект та каст? Схаменіться, якщо ще маєте краплини гордості та совісті.

  32. директор сільської школи

    Люди добрі тут не має що обговорювати. Район не великий і всі добре знають і начальника відділу освіти Ірину Гульку та екс – очільника району. Ми всі, директори шкіл і підтримуємо Ірину Михайлівну. Тому що вона дійсно чесно, розумно, виважено керує освітою району.І хоч вона ще мало пропрацювала на цій посаді та в цей дійсно скрутний час(чому наголошую на слові дійсно та тому, що для попередньої очільниці освіти району все було дуже складно, вона на людей дивилася зверхньо і нічого не робила) для освіти вона багато вже зробила і за це освітяни району їй вдячні. Ірино Мхайлівно тримайтеся ми з вами, ми вас підтримуємо!!!