Письменницький конкурс #безпробілів шукає тексти письменників і письменниць 12-19 років і підліткову літературу, написану людьми будь-якого віку. Прозу, поезію та п’єси, сміливі експерименти на межі стилів і жанрів. Новаторські за формою та змістом історії з різноманітними персонажами й актуальними темами.

Нас цікавить увесь спектр людських почуттів — від надії до відчаю, від бунту до прийняття. Все, що болить, дратує, радує і змушує підлітків вставати з ліжка щодня. Влучно підібрані слова, яким віриш, й образи, які потрапляють просто в серце. Ми не боїмося складних у будь-якому сенсі тем і хочемо читати про те, що зазвичай замовчують, але ми завжди вловлюємо стереотипи і будь-яку дискримінацію у тексті. Нас захоплюють персонажі й автори з незвичним поглядом на світ і небачені реальності чужої свідомості.

Тексти переможців проілюструють молоді українські ілюстратори й опублікують на сайті Букмоль, а на авторів 10 найкращих текстів чекають й інші приємності.

До розгляду приймаються раніше не опубліковані україномовні художні тексти (проза, поезія, п’єси тощо). Обсяг текстів: до 15 тис. знаків з пробілами.

Номінації:

# teenwrite — художні тексти, написані підлітками (12-19 років).

# teenlit — удожні тексти для підлітків. Вік авторів/авторок не обмежений.

Конкурс триває з 15 жовтня 2020 року до 15 січня 2021 року.

Свої тексти надсилай у форматі .DOC чи .DOCХ на пошту: bezprobiliv.bukmol@gmail.com

У тему листа додай назву номінації, а у супровідному листі вкажи ім’я, вік і посилання на свою сторінку в соціальній мережі (фейсбук чи інстаграм). Від однієї людини ми приймаємо не більше 2 текстів.