Живіть і квітніть, пане Володимире і шановні колеги із „Золотої Пекторалі”! З Новим роком і Різдвом! Прийміть новорічний подарунок – іронічно-оптимістичні прогнози на 2019 рік. З повагою, Михайло Арошенко,  (редактор кишенькового часопису „Горілка+” м.Дніпро).

Україна – батьківщина кашерних кабанів… Або свиня і сало – сакральні символи України…

Свиня – сакральний символ України. В Луцьку щорічно проходять чемпіонати любителів сала. В Полтаві, Ромнах та інших містах облаштовані пам’ятники хрюшкам. У Таїланді встановлено пам’ятник Хаврюшці на честь сіамської королеви, народженої в рік Свині за східним календарем. У польському місті Пененжно з’явилася скульптура великої червоної свині в клітці. За задумом творців скульптури, свиня уособлює комунізм. Свині за кількістю пам’ятників на планеті випередили собак. Оба-на, оба-на: що принесе Рік Кабана? Вибір дуже широкий. Від свині можна використовувати абсолютно все: клітини для генної інженерії, м’ясо для їжі, щетину для пензлів, назву – для компліментів і образ.
У Нью-Йорку проживає мініпіг(піг – свиня), що має нестандартну для свині професію. Він – поводир ветерана.
Кабан нині працює бізнес-тренером, актором і каскадером, шукачем наркотиків і футбольним провісником, донором і психотерапевтом. Серцевий клапан підходить для людини і використовується при пересадці. З кабанячих мізків роблять ліки від головного болю, з підшлункової залози – інсулін, витяжка з яєчок допомагає «наїжачитися» в сексі.
Професор університету Джорджії (США) вважає, що гібридна людина з’явилася в результаті схрещування шимпанзе і кабана. Мовляв, мавп спокусила мобілізаційна енергія «божественних хрюкачей». З тих часів війна – незмінний супутник людини-кабана. У давню епоху бойові кабани своїм вереском перемагали навіть бойових індійських слонів.

Політичний прогноз: на планеті кипить світова гібридна війна. Між інформаційною та індустріальною економіками. За місця у новій «віртуальній» годівниці. Війна між духом і матерією. В Україні буде продовжена бурхлива війна між кланами, які створили свої партии, ЗМІ, політиків…Нині свині беруть участь в політиці. В одному з міст штату Мічиган на пост мера балотувалася домашня свиня по призвищу Гігглз. Порада на 2019 рік: розкидайте бісер перед свинями – їх м’ясо стане дорожче! Але пам’ятайте про біблійну притчу, що в свиней можуть вселиться біси.
Свині і люди можуть помінятися ролями. Наприклад, творці ігрового автомата “Piggy Riches” розширили уявлення про таємниці політики і економіки. У створеній реальності для геймерів багатство знаходиться не в руках у людей, а …. Свині – ось хто володіє світом – заводами і пароплавами, розкішними особняками і скарбами … До речі, в романі Джорджа Оруелла «Скотний двір» кабани організували повстання тварин на англійській фермі. Людей вигнали. Свині не працюють – вони тільки керують. Далі життя ферми описується, як модель тоталітарної держави … Чи можливий такий сценарій на планеті? Як кажуть свиноїди: пожуємо – побачимо …

Економічний прогноз. Президент Трамп пожалкував, що Америку вважають свинею-скарбничкою … Можливо тому, що 66,6% її багатств вже належать жінках. І ця «важка жіноча доля» буде зростати у 2019 році. … Біблійний цар Соломон писав: “Що золоте кільце в носі у свині, то жінка красива і безрозсудна». Це не відноситься до найбагатших жінок України і її околиць, які позиціонують себе як приватні інвестори. Вартість ресурсів для всіх учасників міжнародного фінансового ринку неминуче зросте. Проте, на біржах світу грошей-ілюзій буде продано в сто разів більше, ніж реальних товарів і послуг. Біткоін буде нагадувати черв’ячка у коконі , який прогризе свій будиночок і … перетвориться на метелика. У 2019 буде посилено розвиватися економіка спільного споживання (Шерінг-економіка). Свині будуть здавати місця біля корита іншим тваринам. Ідея орендувати робочий простір на обмежений час буде актуальна не тільки для стартапів, але і для великих компаній. В оренду здаватимуть готові робочі місця, а не квадратні метри. З’являться офіси-мандрівники. Розшириться каршерінг – похвилинна (!) оренда автомобіля.
Прислів’я говорить: На свиню хоч сідло надінь – вона конем не буде. Висновок: Давайте не вимагати від свині кінської швидкості і собачої відданості.

Науковий прогноз. Фінські винахідники вже проектують завод з виробництва
„манни небесної” – борошна з повітря. Борошно піде спочатку на корм тваринам, а потім …. Нові „манні” технології «цифрової цивілізації»змінять структуру сільського господарства на планеті. Єгипетська богиня неба Нут іноді зображувалася у вигляді свині, яка годує поросят – зірки. У деяких варіантах давньогрецького міфу про походження олімпійських богів немовля Зевс був викормлен свинею. Чжу Бацзе – китайський герой, небесний маршал, напівлюдина-полусвиня. Під час перебування людиною схилився до випивки і спокуси з повіями, але зміг досягти безсмертя. Однак безсмертя не втримало Чжу від старих звичок. За п’яні витівки його вигнали назад на землю для нового переродження, де він став свинею … Нині в Китаї регулярно вибирають «короля свиней». Королева-свиня породи тейху принесла 42 поросят. Світовий рекорд. Але головний рекорд буде в науці. Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 2019 рік оголошено Міжнародним роком періодичної таблиці хімічних елементів (International Year of the Periodic Table o f Chemical Elements). Фізики відкриють новий 119 елемент – кабаній. І доведуть, що схожа свиня на їжака, так щетина не та … Прогноз: на планеті посилитися боротьба між вуглекислим газом і киснем, золотом і фіктивними капіталами, ефірним вогнем і земними бажаннями …

Соціальний прогноз. Загостриться проблема в українському секторі «працездатна бідність». Коли людина чим більше працює, тим більше бідніє … 2019 рік – рік очищення. Брудом свиня очищається від комах, а влітку – охолоджується, бо не потіє. У неї потові залози тільки на п’ятачку. У свиней добре розвинені орієнтація на місцевості і відчуття часу. Вони вміють відрізняти тимчасових наших героїв від героїв нашого часу. Свині є соціальними тваринами: вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з «близькими по духу». Улюблені ласощі – гарбузи. Вони бачать сни, але тільки лежачи на боці. У них своя мова – більше двадцяти звуків, за допомогою яких вони діляться новинами, передають свої бажання. Нагадують, що наше тіло нове в порівнянні з нашим духом … Цікаво, що в різних країнах свині видають різні звуки. Наприклад, у Франції вони в основному вимовляють «пах, пах», у поляків видають «хрум, хрум», а в китайських свинарниках звучить «Ху-лу, Ху-лу».
Карликові свині допомагають британським студентам розслабитися і зняти стрес перед іспитами.
У тайському зоопарку можна зустріти тигриць, які годують грудним молоком не тільки своїх малят, а й поросят. Аналогічна картина і в клітці у свиноматки: їй підкидають тигренят, які із задоволенням ласують молоком мачухи. В результаті тигренята і поросята вважають один одного братами і сестрами, продовжуючи жити пліч-о-пліч і коли виросли. Зоологи прозвали таке сусідство – «щасливими сім’ями». (Натяк українським політикам, як подружити владу і опозицію)

Змагальний прогноз. На ірландському фестивалі Dalriada міні-піг на прізвисько Бабблс завоювала місце на вищому щаблі подіуму, беручи участь в конкурсі краси серед овець. В Японії популярні свинячі родео. Треба на хрюшці протриматися кілька секунд. Вершники падають не від вибриків свинок, а від сміху. Спеціальні «свинячі університети» створені і для міні-пігів. У програмі – виконання простих команд, а для більш просунутого рівня – навчання танцям і циркових трюків. У березні 2019 року в Японії пройде чемпіонат світу з фігурного катання. Плануються показові виступи свинок. До речі, Україна багато чого може переймати у Японії. Там в економіці панує капіталізм, в соціальній сфері – соціалізм, а в духовній – комунізм …

Філософський прогноз. Давньогрецький філософ Хрисипп Солійскій стверджував, що «Душа дана свині замість солі, щоб м’ясо її не зіпсувалося». Історичний час – час метаморфоз. У кабанів перетворювалися галльські боги, єгипетський Сет і навіть індуїстський Вішну. В китайському Інтернеті можна побачити свиню, яка стоїть на колінах перед одним з китайських буддистських храмів…У житті кабана, як і людини, то дух первинний, то матерія. В залежності від обставин. Спочатку ми ростемо в висоту, в зрілості – в ширину, все життя – в глибину висоти і широти! .. Глибинне зростання – головне заняття в 2019 році. Порада читачам: будьте зайняті навіть уві сні. Творча праця, гумор, спілкування – це найдешевші і найефективніші ліки на планеті. Що нас чекає в рік Кабана? Рік Кабана – рік Сала! І коло-сального успіху!

Михайло Арошенко, колишній завідувач фермою в селі Благословенне (Криничанський район, ще поки Дніпропетровська область).

P.S. Для дорослих дітей: Сексуальний прогноз на 2019 рік оптимістичний. Бо, оргазм у кнура триває 6-15 хвилин, але він може і два рази поспіль «розрядитися рідким сонцем» .. Є думка, що оргазм свині триває півгодини. Російський філософ Василь Розанов стверджував, що сперматозоїди тягнуться з сонця. Вони жива сила сонця! Безсмертя – це нескінченний енергетичний оргазм тіла, душі і духу у Всесвіті. Хто міг уявити собі, що Всесвіт складається з струн, вібруючих в тон з божественним рохканням? А? Духовний оргазм – це повернення сперми з «нижнього поверху» в мозок і далі в Космос. У цьому сенс «підйому кундаліні» по чакрам вздовж хребта у йогів. У цьому сакральний сенс творчості – оргазму на кінчику пера, пензля, клавіатури, керма автомобіля, смартфона …

.

ut

as