IL DIVO, унікальний інтернаціональний квартет, золоті голоси опери: іспанський баритон Карлос Марін, швейцарський тенор Урс Бюлер, французький поп-співак Себастьєн Ізамбар і американський тенор Девід Міллер – виступлять в київському Палаці “Україна” 8 жовтня. Зараз вони святкують своє 15-річчя, в честь якого вирушили в TIMELESS TOUR по шести континентах. У Києві відбудеться єдиний концерт групи в Україні. На глядачів чекає незабутнє шоу в супроводі симфонічного оркестру VP Orchestra.

Проект було створено відомим британським продюсером Саймоном Коуелом в грудні 2003 року, а вже у 2006 році світова книга рекордів Гіннеса назвали їх найбільш комерційно успішною групою в стилі класичний кросовер (Classical crossover) у світі. Квартет з тих пір досяг приголомшливого успіху у всьому світі! Четверо аристократичних красенів з консерваторською підготовкою та оперними голосами створили свій власний стиль виконання.
 Вони записувалися в дуеті з Селін Діон і Тоні Брекстон, взяли участь в північноамериканському турне Барбари Стрейзанд в якості спеціальних гостей, на балу в честь інавгурації Барака Обами й на концерті в честь святкування шістдесятиріччя правління англійської королеви Єлизавети. На їхньому рахунку – 30 мільйонів проданих альбомів, 50 позицій номер один в світових чартах, 160 золотих і платинових нагород в 35 країнах світу і чотири світових турне. Також, IL DIVO стали першими виконавцями в стилі класичний кросовер, які зі своїм дебютним альбомом потрапили в топ-200 Billboard.
Перший концерт IL DIVO в Києві відбувся у 2013 році. Музикантам дуже сподобався Київ і українки. Під час концерту співаки неодноразово повторювали: “О, скільки красивих дівчат! Українки – найкрасивіші дівчата у світі! Це правда!”. В знак подяки дівчата  закидали співаків квітами, на що ті говорили: “Стільки квітів нам дарують жінки! Такого ми не бачили ні в одному місті світу, тільки в Києві!”.
 На майбутньому концерті зірковий квартет презентує свій новий альбом TIMELESS, що було випущено у 2018 році, який об’єднує пісні про кохання всіх часів. Це сьомий альбом групи який відразу посів перше місце в чартах Billboard серед альбомів класичної музики (Classical Albums). «TIMELESS для мене один з найбільш особливих альбомів, які ми зробили за всю нашу кар’єру з IL DIVO. Ми вибирали пісні всіх часів, які звучали у фільмах і приголомшливі романтичні саундтреки від 30-х і до пісень наших днів, таких як міфічна пісня «Smile» до фільму Чарлі Чапліна 1936 року», – розповів Карлос Марін.
Є музика, яка відгукується в наших душах, завдяки їй ми забуваємо про свої проблеми й турботи та просто розчиняємося в ній. Цей вечір стане для вас незабутнім побаченням, наповненим романтикою кращих світових хітів про любов!
8 жовтня 19:00
Палац Україна
вул. Велика Васильківська 103
 
Відео
Il Divo – Regresa a Mi (Unbreak My Heart) (Official Music Video) https://youtu.be/DJNzmNB48no
Il Divo Without You (Sin Ti) https://youtu.be/lUsQTYiakN4
Il Divo – Hallelujah (Alelujah) (Live) https://youtu.be/VzB8xC_CwH8
Il Divo – Amazing Grace (Live)  https://youtu.be/GYMLMj-SibU
Il Divo – Chapter Four: The Handler (Smile) https://youtu.be/OoKbYGzEYLA
Best regards,
Marina Stepanskaya
SOLARIS agency