Як завжди, коли літо добігає кінця, напередодні нового навчального року, Український дім гостинно запрошує всіх на щорічну книжкову виставку до Дня Знань «Читай.UA»

Чотириденний книжковий марафон об’єднає авторів, видавців, читачів у царині літератури, яку можна буде придбати за ціною виробника:
– навчальна й довідкова
– художні книги для дорослих і дітей
– наукова й публіцистична
– періодичні й газетно-журнальні видання
– мистецтвознавча й музична
– подарункові й мистецькі альбоми

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів гостинно зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В «Літературному салоні» щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Від Авторів і видавців чекаємо на цікаві автограф-сесії та презентації нових видань!

Від Авторів і видавців чекаємо на цікаві автограф-сесії та презентації нових видань!

На відкритому майданчику на всіх любителів солодощів чекатиме «Фестиваль морозива» – свято дитинства та найсмачніших вражень, свято солодощів та розваг. Прекрасна можливість поласувати морозивом і солодощами та відпочити разом з усією сім’єю у самому центрі столиці.

Де:
Український дім, вул.. Хрещатик, 2

Коли:
відкриття о 12-й годині 29-го серпня
завершення о 20-й годині 1-го вересня

Вхід:
безкоштовний

Тел./факс (044) 285-80-06

E-mail: exhibit@welding.kiev.ua