10 листопада 2016 року (четвер) о 13.00 в американській залі Центральної бібліотеки міста Слов’янська Донецької області, за адресою: площа Соборна, 2а, відбудеться круглий стіл в рамках Національного діалогу на тему соціальної політики в Україні, викликів і механізмів її покращення.

Модератором круглого столу виступить Олег ЗОНТОВ, заступник голови Громадської ради при Донецькій військово-цивільної адміністрації, міський голова післявоєнного Слов’янська (2014-2015).

Спікерами заходу стануть: Ірина ВЕРЕЩУК, міський голова Рави-Руської (2010-2015 рр.), експерт з децентралізації; Арсеній ПУШКАРЕНКО, радник голови Конфедерації вільних профспілок України;  Олександр ВОРОШКОВ, радник Міністерства соціальної політики України з питань ВПО у Донецькій області; Денис БІГУНОВ, координатор організації «Сильні громади» у Слов’янську, а також ряд інших керівників та представників громадських організацій у регіоні.

Результатом круглого столу стане напрацювання програми пропозицій і дій стосовно соціальної політики держави. Круглий стіл відбудеться в рамках громадсько-політичного руху, що розпочинає Національний діалог щодо виходу з соціально-економічної та політичної кризи, зокрема через пошук шляхів і механізмів належного виконання владою базових статей Конституції. Запрошуємо приєднатися до заходу усі зацікавлені організації, представників громадськості та ЗМІ.

Контактний номер:

+3 8(050) 705 13 23 – Анастасія

+3 8(095) 465 89 91– Олег Зонтов