Серед сонячного яворівського розпису на картинах, іграшках, меблях, в оазі  вишиванок та ляльок-мотанок Новояворівського краєзнавчого музею під орудою Галини Рос, що у палаці культури “Кристал”, відбувся благодійний захід під назвою «Допоки надія, допоки мета». Його представив  Благодійний фонд «Святої Марії – Магдалини», в рамках якого був запрезентований і перший том антології патріотичної поезії  під тією ж назвою.  Також кожний, хто прийшов до музею, мав можливість взяти участь в акції «Купи книгу собі – читатимуть усі», придбати п’ятитомник антології патріотичної поезії та книги присутніх на заході літераторів Львівської письменницької організації: Петра Шкраб’юка, Олеся Дяка та Лесі Бернакевич.

Літературно-мистецька зустріч відбулася з ініціативи Благодійного фонду «Святої Марії –  Магдалини», який очолює Іванна Михайлишин, одним із завдань  якого є підтримка українських митців, зокрема і львівських письменників.

Цього разу зібрані кошти будуть скеровані на реалізацію проєкту «Художник дитині», який БФ «Святої Марії – Магдалини» спільно з міською владою реалізовують у Новояворівському дошкільному навчальному закладі №9.

У своїй подячній промові міський голова Володимир Мацелюх згадав добрим словом і членів нашої організації, він сказав: “Дякую письменникам, що завітали у громаду, адже у такий важкий час маємо особливо дбати за духовність, зокрема патріотичне виховання, підтримувати українську книгу, культуру і допомагати один одному у творенні хороших справ».

Це вже не перший успішний спільний захід, який відбувся у співпраці БФ «Святої Марії – Магдалини» і нашої письменницької організації.

Львівська обласна організація НСПУ