Чортківським районним судом розглянуто обвинувальний акт прокурора у кримінальному провадженні щодо неповнолітнього жителя с.Угринь Чортківського району, який вчинив кримінальне правопорушення передбачене ч.1 ст.121 КК України: умисне тяжке тілесне ушкодження.

Як встановлено в судовому засіданні біля 23:45 год. 30.10.2018 неповнолітній житель с.Угринь Чортківського району, перебуваючи на вулиці Граничній в м.Чорткові, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, які переросли в бійку, завдав одного цілеспрямованого удару ножем в область живота потерпілого, також неповнолітнього, жителя м.Чортків внаслідок чого заподіяв йому тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення живота із проникненням у черевну порожнину, яке за своїм ступенем тяжкості, за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння, належить до категорії тяжких.
За результатами розгляду кримінального провадження, позиції прокурора та позиції потерпілого, Чортківський районний суд визнав винним обвинуваченого за ч.1 ст.121 КК України та призначив покарання в виді 5 років позбавлення волі із іспитовим терміном 1 рік.

Прокурор прокуратури Р.Маржан