19 грудня о 16:58 в ефірі Суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра музичного проекту «Коло мрій» за участі талановитих юних вокалістів, котрі стали переможцями найбільших фестивалів, телевізійних талант-шоу та потрапили у фінал Національного відбору міжнародного пісенного конкурсу Дитяче Євробачення-2018.

 
«У процесі організації та проведення нацвідбору до Дитячого Євробачення ми побачили багато юних талантів, і це нас підштовхнуло до ідеї зробити окрему передачу про дітей-вокалістів. Нам вдалося оптимізувати ресурси і в декораціях музичної програми «Сильна Доля» зняти позаплановий проект. Ми зібрали в одну програму обдарованих дітей, які себе яскраво проявили у цьому році, досягли серйозних результатів в тому, чим вони займаються, адже за цими дітьми – майбутнє!», – розповідає генеральний продюсер розважального напряму Суспільного Руслан Городничий.
 
У проекті «Коло мрій» глядачі побачать дітей, які стали переможцями «Чорноморських Ігор», «Слов’янського Базару», талант-шоу «Голос Діти» та національного відбору Дитячого Євробачення, серед них Даріна Красновецька, Олександр Балабанов, Надія Довбуш, Денис Родін, Ярина Тарас, Вероніка Морська та Поліна Пісарцова. Ведучим «Кола мрій» став Тімур Мірошниченко.
 
Програма складатиметься з відео-візитівок учасників, з яких глядачі дізнаються про успіхи, захоплення та мрії юних співаків, а також концертних номерів.