Польський гурт Chemia разом із Енді Тейлором (колишнім гітаристом Duran Duran) випустили україномовну пісню та кліп. 

Світ сильно змінився за цей рік, тема свободи стала як ніколи актуальною у зв’язку з пандемією коронавірусу, карантинними обмеженнями і музиканти кожен на свій лад почали піднімати її у своїй творчості. Не оминув цю тему зокрема і польський гурт Chemia, записавши нову україномовну пісню «Це Наш Час».

Для музикантів Chemia настав новий час! Гурт почав співпрацю із Енді Тейлором, колишнім гітаристом Duran Duran, і першою ластівкою цієї взаємодії стала пісня з відповідною назвою Modern Times, перша з їхнього майбутнього спільного альбому. Вже традиційно для себе музиканти підготували, окрім оригінальної англомовної версії, україномовний варіант, який назвали «Це Наш Час». Так само було зроблено два відео-кліпи: україномовний та англомовний, і тепер Chemia готові показати саме українську версію відео.

«Історія Modern Times розпочалася кілька років тому з гітарного рифу, який я вигадав, а Лукаш на гітарний риф запропонував мелодійний хід. Ми одразу відчули великий потенціал пісні і згодом зробили її демо-запис. Нам запропонували співпрацю з Енді Тейлором, і щоб Енді відчув хімію, ми поїхали до нього в Лондон. В результаті він написав текст до пісні,  ми записали з ним цілий альбом і навіть вважаємо його одним із учасників Chemia», – каже гітарист Chemia Войцех Бальчун.

Створенням кліпу займалися британський режисер із Манчестера Адам Беркер та компанія Video Ink. А вже український варіант з відзнятого матеріалу монтувався в Україні. Його зробив Тарас Мойсак. За сюжетом відео учасники групи, зустрічаються як старі друзі і рухаються вперед на раритетному автомобілі 60-х років минулого століття.    

Відео: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=OlkYLFARKCY 

«Це відео одночасно і про дружбу, і про свободу. Воно про те, що в наш непростий час треба триматися разом і рухатися вперед. Відображені у відео ландшафти власне і символізують свободу, простір… те що і притаманне людині. На нашу думку, відео повністю відповідає атмосфері Modern Times. Коли класичне південне звучання подане у сучасному викладі», – розповів вокаліст Chemia Лукаш Драпала.  

Музиканти натякають, що відео на «Це Наш Час»/«Modern Times» є тільки першим, і в майбутньому воно може мати продовження і не одне.