Сьогодні, 9 травня, святкує свій День народження директор Чортківського державного медичного коледжу, заслужений лікар України, кандат медичних наук, депутат Тернопільської обласної ради Любомир Степанович Білик. «Золота ПЕКТОРАЛЬ» вітає іменинника!

Любомире Степановичу, прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Ваших майбутніх перспектив. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!
У цей святковий день зичимо уродиннику наснаги, незгасної життєвої енергії, поваги серед людей. Хай Вас завжди підтримує та надихає родина, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! З роси та води Вам!

Золотопекторалівці

Марія Яремчук. Родина