Розважальний телеканал Paramount Comedy, який транслює культові та популярні закордонні серіали українською мовою, анонсував вихід нового серіалу «Олд Скул». Його прем’єра відбудеться на телеканалі Paramount Comedy вже у цей четвер, 30 травня, о 21:00. 

Серіал є спінофом вже популярного серед українських глядачів ситкому «Ґолдберги», який розповідає про життя єврейської родини у Америці вісімдесятих. Події серіалу «Олд Скул» відбуваються у дев’яностих роках і описують життя викладачів та учнів академії Вільяма Пенна – навчального закладу, який відвідують герої серіалу «Ґолдберги».

«Якщо ви з ностальгією згадуєте своє шкільне та студентське життя, то вам обов’язково сподобається цей серіал. Але цього разу ви зможете зазирнути «за лаштунки» та побачити зворотній бік навчального процесу. Впевнена, що глядач зрозуміє, якого героїзму вимагає робота викладача і відчує непереборне бажання зателефонувати класному керівнику з вибаченнями за усі, як нам кожному здавалось, безневинні жарти», – прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор Paramount Comedy Україна.

У центрі сюжету «Олд Скул» четверо героїв − директор академії Джон Глескотт та спортивний тренер Рік Меллор, які постійно з’ясовують професійні відносини, викладач-ентузіаст Чарлі Браун на прізвисько Сі Бі, а також молода вчителька Лейні Льюїс, яка нещодавно сама закінчила навчання в академії та активно намагається вжитись в роль викладачки і завоювати авторитет серед своїх учнів. Вони, в свою чергу, теж не проти додати викладачам головного болю, а тому ніколи не проґавлюють шанс утнути щось ексцентричне під час навчання та перевернути шкільний устрій догори дриґом.

Paramount Comedy logo..