Під такою назвою у Гайльбронні відбулася дружня вечірка з музичними діячами з України, які зараз перебувають у Парижі.  Це дует «Інша Тиша» Катерини Волошиної та Сергія Радзецького.

Для себе цю зустріч я назвала так – слово обрамлене музикою.   Поетеса Катерина Волошина під бас-гітару Сергія Радзецького читала власні вірші, занурюючи у внутрішній світ людини, її невичерпній таємничості. Музикант через бас-гітару персоніфікував невидиме у мінливість кольорів. Промовисто передав явища природи: шум моря, крик чаєк, скрип снігу. Ми чули звуки годинника, потяга.  За видимим ми бачили невидиме. Було відчуття паралельної дійсності. Мистецькі фантазії створювали медитативну обстановку. І з цим чаклунством не хотілося розлучатися.

Концерт тривав понад годину. Програма була розрахована на 45 хвилин, потім був діалог зі слухачами з якого ми дізналися, що гурт існує чотири роки. Склався у мирні часи у Києві, в доробку дуету чотири музично-поетичні альбоми: «Магніти», «Потяг»,  «Все й ніщо», і представлений – «У пошуках Пікассо» . За цей час музично-поетичний театр виступав на багатьох сценах України, Польщі, Франції, дав понад  чотириста концертів.

Наші земляки в мистецькі формі описують страхіття, свавілля війни та надії свободи, мирного життя народу після перемоги.

Присутні дізналися також про авторів:  Катерина Волошина —  київська поетка, авторка 11 поетичних збірок, співавторка 7 музично-поетичних альбомів, учасниця різноманітних мистецьких проектів. Сергій Радзецький — лауреат міжнародних конкурсів та фестивалей Zappanale (DE), GBOB (EN), ALT.LiTO (SL), JAZZ BEZ (PL) в якості виконавця і композитора. Лауреат фестивалю «Червона Рута», Тарас Бульба, Тарасова Гора, Славське рок, Космач Фест, Шешори Фест, Гоголь Фест, Німі ночі, Одесский кіно-фест, і багато інших.

Під час концерту Катерина подарувала можливість насолодитися красою не лише українського, а й французького слова, прочитавши свій вірш з майбутнього альбому. Плануються зустрічі не лише з українськими громадами, яких до речі, дуже зросло під час війни, а й французькими, щоб показати велич і красу нашого слова.

Йшла додому під враженнями фантазій,  експериментів митців, сильними  емоціями. 

Віра Марущак, письменниця, журналістка,

член  правління МТ «Україна-Світ»