6 травня у Музеї мистецтв Кіровоградської обласної ради відбулася презентація вже третьої книги молодої письменниці родом з Олександрійщини Аліни Шевченко.

З виходом нової книги під назвою «Небесна сповідь» авторку привітала екс-голова Кіровоградської ОДА і нині координаторка «Міжнародного штабу допомоги українцям» Марія Чорна, голова обласної організації НСПУ Надія Гармазій, професор, академік Григорій Клочек та усі, хто сьогодні був у залі.

Наразі письменниця проживає у Києві, але всіляко підтримує зв’язок з рідною Кіровоградщиною і мріє про власний будинок на своїй маленькій батьківщині. Сьогодні дівчина розповіла про шлях до видання третьої книги, свої мрії та навчання і роботу у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зачитала уривки зі своєї новели «Небесна сповідь».

Ще три роки тому вона мріяла про першу свою книжку, тепер – про мирне небо, українську перемогу і будинок на Кіровоградщині. Її наполеглива діяльність доводить нам, що все можливо і реально, головне – бажання.

Владислав Онойко,

Фото – Музей мистецтв

IMG_20

345