30 вересня Національна бібліотека України для дітей запрошує читачів відзначити разом професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек!

Бібліотека сьогодні – це не просто місце, де зберігаються книги, це унікальний культурний простір, де поєднуються книга і технології, традиційне і новітнє, минуле і майбутнє. Під час заходу ми продемонструємо гостям притаманну сучасній бібліотеці багатофункціональність. Розкриємо креативність творчого колективу Національної бібліотеки України для дітей, яка є справжнім центром дозвілля і розвитку дітей та юнацтва. Але в першу чергу – це центр залучення до книги й читання юних українців – майбутнього нації.

У цей день під час урочистого відкриття свята ми випробуємо нову бібліотечну традицію знайомства, пограємо у КОЛО навКОЛО бібліотеки та її цікавинок, заспіваємо разом бібліотечну пісню, а також привітаємо НАЙкращих бібліотекарів, яких відзначать з нагоди професійного свята.

Після урочистого відкриття читачі зможуть відвідати бібліорозваги у відділах бібліотеки:

  • БібліоМандри: Віртуальна подорож найвідомішими бібліотеками світу у відділі документів іноземними мовами
  • Щоденник (не)слабака: день із життя бібліотекаря. Бібліотечний гармидер у читальному залі для читачів старшого віку
  • Мистецтво маленьких кроків. Майстерка для майбутніх бібліотекарів
  • Періодику читаємо – і про все на світі знаємо! Журнально-розважальні викрутаси у читальному залі для читачів молодшого віку
  • Закладинка для книг «Зебренятко». Майстер-клас у читальному залі для читачів молодшого віку
  • Грай, рухайся, читай – мистецтво пізнавай. Бібліорозваги для дітей 9-12 років у відділі мистецтв

Свято триватиме з 12.00 до 14.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.